Härliga fredag

Vilken härlig sommardag det var idag! Vi har varit ute nästan hela dagen. Älskar ?☀️??. Önskar att hela sommarens dagar fick vara så här fina. 
Vi har mest ätit massa gott och myst idag, får ofta frågan ” vad jobbar du med ” så tänkte att jag svarar och kan stolt berätta att jag bland annat jobbar med detta, det här är mitt jobb. Jag bloggar och instagrammar. Och jag har jobbat hårt för att komma dit jag är idag. Väldigt stolt över det. Så glad att jag får jobba med något som jag älskar ( att ta kort och skriva ) Och väldigt glad över att ni är så många som vill läsa och som engagerar sig. ??❤️ 
Om ni har fler frågor så ställ dem gärna här under. Svarar så gott jag kan ?❤️ 
Nu ska jag göra David och Duni sällis i sängen. Tröööött ( Duni sov dock från klockan 22-07.00 i går natt, hur duktig?! Somnade sen om och sov till 10. ) såå skönt med en hel natts sömn. ❤️?? 


Puss Ditte

5 kommentarer om “Härliga fredag

 1. Marielle says:

  Åh! Jag tycker du verkar vara en så otroligt snäll människa! Du har en sån fin inställning till allt!
  Din blogg (och instagram) är som en stor kärleksbomb på nått sätt.
  Kram

 2. Jeanette says:

  Hej! Har nyss hittat din blogg, jättefin och mysig läsning! Har en fråga gällande Della, är nyfiken på vad hon har för “moln” på kinderna?

 3. Cissi says:

  Såg på instagram att ni hade en superfin namnfest?. Är så sugen på att ordna en för min lilla tjej. Kan inte du skriva ett inlägg om Dunis fest och hur ni gjorde? ?
  Tack för all inspo föresten! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.