Hej ?? från en riktig tröttmössa

(inlägget innehåller annonslänkar)
(Hann inte publicera detta i går för precis när jag skulle trycka på knappen kom en av Dellas assistenter och berättade att Della har 40.3 graders feber.. så jag släppte allt och sprang in till henne.. kvällen gick ut på att felsöka och försöka få bukt på tempen. Jäkla jobbig natt fylld med massa oro och ett vaket Dun på det.. känner mig som ett riktigt tröttmösse monster idag.. ska upp och Göra oss klara för Snart blir det sjukhuset för att ta infektionsprover.)
David jobbade hemifrån idag så efter frukosten åkte jag till Alvik och mötte upp Julia. Vi började med en varsin Juice och kaffe på Joe & the juice sen gick vi vidare för lunch och ännu mer prat och skratt. Fint att träffa någon som har så mycket likheter, tankar och känslor som sig själv. <3

Kom inte hem förens 15, möttes av ett litet Dun i hallen. Så mysigt! och hur gullig är hon inte i dem här hängeslbyxorna? Jag orkar inte! Från Lindex och finns HÄR. & bodyn finns HÄR. Gullrumpa! Klossarna är hennes favvo just nu.. kastas hej vilt och fortfarande lika kul varjegång jag bygger ett torn att ha ner det..

Skjutsade Jullis och hennes bästis Moa till handbollen, passade på att handla då också.. stod på apoteket i en timme och beställde saker Della behöver. Lagom trött på det där stället vid de här laget. URK. Men så plingade mobilen och jag fick jordens finaste sms. ( mer om det i ett eget inlägg )
Syskon häng på mattan innan middag, Della i centrum. Duni äskar att leka med henne, så fort hon får chansen kryper hon in till Dellas rum. Mitt mamma hjärta värms av lyckan. Jag vet vad det betyder för Della och för Duni, att de har varandra <3 Och Jullis.. att alla tre har varandra.. finaste i livet. Jullan sjöng, Duni klättrade upp och ner på Della och Truls var också med på ett hörn. En mysig stund innan maten var klar.
Efter maten åkte jag och Jullis in och hämtade hennes nya glasögon som kommit. Så fin! Nu är vi hemma igen och jag har precis städat undan i köket och satt på en diskmaskin. De två minsta sover, Jullis duschar och david jobbar i sängen. Jag ska hoppa i duschen efter Jullis sen slänga mig i sängen.
PUSS

Puss Ditte

3 kommentarer om “Hej ?? från en riktig tröttmössa

  1. Annelie says:

    Alltså måste bara säga … så fantastiskt fint med mrs della … såg den färdiga bilden nu ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.