Hej mina fina

God morgon Lördag. Längesen jag skev nu, ibland tillåter inte livet och då får man prioritera bort.. men jag ska bli bättre jag lovar.  Veckan har bestått av påsklovsmys med mitt störta hjärta som varit ledig hela veckan, hon har mest lekt med kompisar, vädret har ju varit helt okej så de har varit ute, spelat fotboll, studsat studsbollar och ritat med gatukritor. I torsdags åkte vi hem till mormor och morfar som hade fixat bästa räkfrossan någonsin. Masssssa färska räkor, aioli, rostat bröd, citronskivor, champagne, vitt vin, ost och kex och kladdkaka med grädde till kaffet sent på kvällen. Dom är bäst!
Igår var jag och Julli inne på Coffee Center, hon hade packat sin väska, så duktigt och var redo för en helg i öregrund med farmor och farfar. Längtar tills i sommar när vi kan mysa på klipporna där tillsammans allihopa. Jag pussade och kramade hejdå och åkte sen med Truls till Kalle för att gå en prommis på åkern med han och Leo. Truls är så söt, han vill leka och busa med Leo men när Leo leker och busar tillbaka blir han livrädd och springer allt vad han har tillbaka till mig igen. <3 Efter det åkte vi hem igen, packade Truls saker och gjorde mig iordning. Kalle oh Jonas kom och hämtade upp Truls som skulle få vara med på Tv-spelskväll medans vi var på afterwork med kaffemaffian <3 Pussade han hejdå och fick sen snapchats hela kvällen på vad de höll på med. Duktiga mina killar!
Vi började kvällen på stationen, sen lämnade jag pojkarna för att gå till La parilla och äta middag med mina bästisar. Som vanligt jätte gott och väldigt mysigt. Efter massa mat så gick vi tillbaka till stationen, drack en ramlösa, skrattade och pratade. Lite för hög ljudnivå för min del, men killarna som visserligen hade en lite högre promillehalt än jag tycktes inte bry sig i det. Vid 22 åkte jag och sofia hem till Calle för att hämta Truls. Fick en kopp kaffe och ett väldigt gott skratt. Knäppon, minst sagt. 🙂 Sen tillbaka till stationen för att hämta David. Som idag är liiite trött 😛 Men vi har ändå bestämt att en brunch får det bli inne i stan idag.
Hoppas ni får en fin dag 🙂

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.