Hej mitt vinterland

Haft en riktigt härlig dag! Duni somnade efter frukosten brevid mig i soffan. Utanför föll små fina snöflingor sakta ner mot marken. Tände massa ljus och satte på kaffebryggaren ☕️? luktar ljuvligt i hela huset. La mig sen brevid Duni i soffan och slog på en film. Såååå mysigt!
Vid 10 kom lillasyster med min bil som hon lånat i går kväll, vi drack kaffe och mös i soffan. Strax efter det kom Bella och Truls ❤️ då packade vi in oss i bilen och åkte till Zetas trädgård. Såååå mysigt! ?
Duni har precis lärt sig att pussas, såååå himla gosig och mitt hjärta håller på att sprängas av all kärlek. ??❤️
Det kändes som att vi var i Narnia, så otroligt vackert när snön ligger som ett täcke över alla träden.

Till middagen fick jag hjälp utav Della, hon höll mig sällskap och skrattade åt mig medans jag sjöng för henne åt Duni ?❤️ Älskade gosgumma! Känns som hon blivit så mycket gladare igen efter att hon opererade höften. Kanske har hon haft ont innan utan att vi förstått det… ?❤️❤️❤️❤️ världens bästa älskling. Så stark.
Nu ligger jag i sängen, Sofia och Goran har precis åkte hem ❤️☕️. Duni snusar gott bredvid mig.. hon håller på att få en till tand. Vilket gör henne arg som ett litet bi ? räknar inte med att natten blir så bra men man kan alltid hoppas. ❤️
Sov gott ? vi hörs i morgonigen.

Puss Ditte

5 kommentarer om “Hej mitt vinterland

 1. Viktoria says:

  Din tröja, varifrån?? sett den på bild på dig flera gånger men inte fått svar, kan inte riktigt släppa den?

 2. Sandra says:

  Hej
  Du verkar vara en så mysig mamma till dina tjejer 🙂 älskar din blogg! Hur kommer det sig att Duni åker i liggdelen till vagnen trots att hon sitter upp? 🙂 bara en nyfiken fråga! Mvh Sandra

  • dittesvanfeldt says:

   Tack ☺️❤️ för att hon tycker den är mysig att sova i.. när hon sen vaknar så sätter jag henne bara upp i den. Väldigt smidigt. ☺️ vi använder sitt delen också men just på morgon prommis eller när jag vet att hon kommer sova länge i vagnen tar jag liggdelen.
   ☺️?

 3. Sandra says:

  Åh så långt tänkte inte jag 🙂 det måste såklart vara mysigare att sova i den där man kan bädda och gosa till än sittdelen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.