Helg

Hej ?

Har börjat med mobilfria helger som många utav er redan vet vid det här laget. Första gången för några månader sen men nu mer frekvent varje helg. Inget instagram. Vilket känns skönt, har inte haft semester från insta sen jag började jobba med det för ca 5 år sen. Så det behövs.
Så vad har vi gjort i helgen då?
I fredags började vi dagen med att åka till ett litet bad här där vi bor.. 07.00 så vi var helt ensamma och Gösta fick också bada.

En väldigt fin start på dagen ?

Sen åkte vi in till stan för att köpa middag. Kräftor och tonfisk hos feskarn blev det. Åt lunch och tog en promenad.

Efter det bestämde vi oss för att åka och köpa em mountainbike även till mig, David köpte sin för nån vecka sen och äääälskar att cykla.. jag provade den här om morgonen runt sjön, genom kohagar och skog tillsammans med Malin. Och älskade det! Så mysigt sätt att träna.
så sagt och gjort, jag fick också en cykel.

Mamma o pappa kom till kvällen och åt med oss, vi gick en kvällsprommis i hopp om att Dune skulle vilja somna i vagnen men icke. Hon tyckte morfar skulle bära henne. ?

Lördag, vi åkte och lämnade Duni efter frukosten hemma hos mamma o pappa som skulle vara barnvakt.

Sen åkte vi hem och slängde oss ut på cyklarna. Det blev en låång runda. Först runt sjön, genom kohagarna, sen in i skogen och ut kom vi vid andra sidan sjön ca 2 timmar senare. Avslutade med ett dopp i sjön, mackor och kaffe. Allt smakar så otroligt gott efter att man cyklat.

Hittade världens sumtronställe så vi var tvungna att ta en paus och äta lite.

När vi kom hem vart det dusch och film och lite ”after cykling” med kräftor och alkoholfri öl. Innan vi åkte för att hämta upp Malin och Calle. ❤️

Sååå gott ?

Vi åt en god middag tillsammans på altos.

Gick en promenad genom stan efter all god mat.

När vi kom hem ville Jullis visa oss solnedgången borta i kohagen. Så vi tog cyklarna och cyklade dit. Magiskt fint avslut på en väldigt fin dag. ???

Söndag, åkte och handlade inför veckan, köpte en mountainbike även till Jullis så nu kan vi alla cykla tillsammans ??

Handlade presenter till Della som snart blir 9 år!!!!!!!! Helt galet. Och åkte sen för att hämta hem våran minsta älsklig som hade haft ett kanon dygn hos mormor och morfar. ??❤️

En väldigt fin helg i Juli, som jag kommer leva länge på. ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.