Helgen i bilder

Hej?
Har ni haft en bra helg? Jag var helt säker på att det var söndag i går ??? Meeen vips så fick jag en extra helg dag när det gick upp för mig att det var lördag.
Tanken var från början att vi skulle vara hemma, inte göra något speciellt alls. Men vi bestämde oss för att åka in till stan. Jullis tog med sig en vän så de sprang runt för sig själva. Vi gick till tre generationer för att kolla in alla fina jul saker som kommit ???? sen tog vi en fika på espresso house. Träffade på mamma och pappa en snabbis och åt sen en god lunch på rådhuset.
Mina fina killar på stan ❣️

Gösta var så duktig ❤️? Duni med för den delen.. vi glömde vagnen men det gjorde inget för hon gick så bra själv.
Men blev väldigt trött sen..

Efter stan svängde vi förbi Sofia och Goran på en fika. ❣️
När vi kom hem så satte jag på en film till tjejerna, Della älskar att lyssna på film.. inte titta. Hon får lätt EP-anfall utav tvn. Så de satt tillsammans och gosade i soffan. ❤️ Medans gjorde david hemma gjord pizza och jag tog en varm dusch. ??❤️
Har ni sett något gulligare? Min lilla kille. ?

Efter middagen kom Åsa och Jocke förbi en sväng. Meeeen jag som är en sån tröttmössa var inte mycket till sällskap så kvällen blev ganska kort. Jag är sååå trött just nu, mörkret gör ju sitt.. måste verkligen komma i gång med träningen igen.
Idag Söndag, vi vaknade vid 06.55. Och hade fått sova hela natten. Sååå skönt! Och väldigt välbehövligt. Jag och Duni smög upp och satte på en film, tände ljus och började med frukosten.. strax efter det kom David och Gösta upp också.

Efter frukosten gick vi ut i skogen.

När vi kom hem igen hade både Della och Jullis vaknat. Så då blev det en till frukost. Efter frukosten byggde dem en koja i vardagsrummet.. Della hade haft en jäkla skit natt så hon somnade efter frukosten igen ❤️ lilla gumman.

Favoriter på vardagsrumsbordet.

Nanette och Jim har precis åkt hem❤️? och nu står Jullis och bakar en kladdkaka, Duni och Della leker inne på Dellas rum och David & Gösta är ute på baksidan och sätter upp lite utomhusbelysning. ❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Helgen i bilder

  1. Gen says:

    Alltså denna gulliga Gösta är nog den sötaste hund jag har sett Tror jag kommer o tar honom hihi Ha det bra hela familjen Kram på er

  2. Amanda says:

    Är det en jacka eller overall Duni har på bilden i bilstolen? Och var är den ifrån? Såg såå mysig ut!

  3. Daniela says:

    Hej! Vad är de för hundsäng ni har till Gösta? På jakt efter en till vår lilla Dagny här hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.