Hello från sjukstugan

Hur mår ni? Vill börja med att skriva tack för den väldigt fina och som vanligt väldigt varma responsen på mitt förra blogginlägg. ??❤️ Tack tack tack.

Så, vad har vi roat oss med här hemma idag då? Duni förstår inte alls varför hon inte får gå in och leka med Della och assistenterna nu när vi alla är hemma samtidigt… sååå jag har fått springa ca 40 gånger och stänga dörren in till hallen och Dellas rum idag och försökt att förklara för Duni att de inte kan leka när vi är förkylda. Urk. ?? känns skit, rent ut sagt. Vet att Della också vill att Duni ska komma in till henne. Men nä risken är inte värd att ta.

Så vi har kollat på filmer, ritat, klättrat, klättrat och klättrat… väldigt mysigt just nu är att Duni mer än gärna vill hjälpa mig när jag tex ska ta ur diskmaskinen eller laga mat. Hon drar en köksstol till bänken och ställer sig på den & säger ”mamma Dune hjälpa” ? Hon stjälper mer än hjälper men det är ju inte det som är grejen.. stunden tillsammans blir mysig.

Ingen feber idag, men hostigt och snorigt är det.. David tycker att Duni kan gå till förskolan i morgon. Men jag är en sån som tycker att en dag extra hemma är bättre än att släppa iväg dem förtidigt och då få ett bakslag. Sååå fjunet blir hemma i morgon med. Får se vad vi ska roa oss med då.. kanske påskpyssla lite.

Ligger och läser boken ”föräldramagi” just nu.. tips! Väldigt bra och lättläst. ❣️

Sov gott när det är dax för er. Jag ska släcka lampan alldeles strax ska bara läsa några sidor till först.

puss


Puss Ditte

3 kommentarer om “Hello från sjukstugan

  1. Anna says:

    Snälla kan du berätta var du har köpt de “skruvade” ljusen i förrförra inlägget? Skulle verkligen uppskatta det<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.