Hello mitt namn är katastrof

???
Nej men på riktigt.. jag kan inte rå för det. Men när någon i familjen blir rosslig så slår det igång katastrof systemet hos mig. Jag jobbar på det, verkligen! Men det är svårt.. när jag vet vad konsekvenserna kan bli utav en vanlig förkylning hos Della. ?❤️ (Här kan ni läsa mitt inlägg om katastrof)
Duni är hes, har hostat små rossliga host under natten. Så den här fjompiga mamman har inte kunnat sova en blund. Jag förundras över hur lätt hon tar allt… hur lätt en förkylning är för grundfriska barn. Att det inte handlar om liv och död så fort hon blir sjuk. Nu har hon faktiskt bara varit förkyld två gånger i sitt lilla liv, första gången var hennes första vecka i livet. Jag grät hysteriskt och var så arg på David som hade smittat henne. Katastrof kom och knackade på… och jag trodde att hon skulle dö. Kommer i håg att jag tänkte ” jaha 1 vecka fick man vara lycklig ” sen sa jag det till David och i samma stund som jag sa det skrattade jag.. fööööör jag förstår ju hur tokigt det låter. Meeen förstår ni då vilka referensramar vi har till förkylningar? För mig kan en förkylning innebära just döden. Vi har varit där och snuddat så många gånger med Della. Jag är livrädd för förkylningar!
Men jag tröstar mig med att Della blir större och starkare för varjedag som går. Plus att Jullis & Duni som inte är infektionskänsliga klarar sig fint fint under en förkylning, rädslan där är mer att Della ska bli smittad.. något man inte alltid kan komma ifrån. ❤️
Men men Lill-fjunet är hostigt och har legat bokstavligt talat på mig hela natten. Sååå stel i kroppen nu ?? kommer tvinga till mig en massage senare idag ❣️


Nu vilar hon sött i sängen ?❤️
Idag blir det mysigt häng med Nanette & Jim sen ska vi hem till mamma o pappa på födelsedagsfika ?

Puss Ditte

5 kommentarer om “Hello mitt namn är katastrof

 1. M says:

  Jag känner så igen mig ❤️ min har en medfödd ”defekt” på strupen som växte bort vid 2 års ålder ungefär. (Han blir snart 3 år). Under hans första 2 år var han sjuk JÄMT och en förkylning var absolut värst för han blev sp tjock i halsen av slem. Och jag fick panikkänslor varje förkylning och trodde han skulle dö, sov inte en blund. Nu är det bra och kanske inte jämförbart med din situation. Men katastroftankarna är hemska och har fortfarande problem med att de kommer så fort han blir sjuk. Nu väntar vi tvillingar och jag vet inte hur jag ska lyckas lösa detta ?

 2. Nina says:

  Hej!
  Skickar ett tips på en spray jag köpte i USA som man kan spraya. bort 99,9 % av bakterier i ett rum! Det heter Lysol! Tänkte bara på din oro:)

 3. Lotta says:

  Har Della en hostmaskin utöver Optiflow? Kan kännas jobbig, men gör stor skillnad.
  Tack för att du delar med dig av dig och din fina familj.

  • dittesvanfeldt says:

   Jajamensan ?? en räddning många gånger. ❤️ tack snälla. ❤️❤️❤️❤️

 4. Linda says:

  Åh❤️ vad jag känner med dig/er och känner igen mig i det du skriver. Vi som lever med en konstant rädsla så djupt förankrad i bröstet.. V a d skulle möjligen kunna ta bort den rädslan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.