Helt SERIÖST!

Hej fina ni ❤️
För och främst vill jag börja med att skriva : Vilket stöd ni varit❣️ så otroligt fina! Det värmer såååå mycket. Ni anar inte.
Sen så måste jag bara få skriva av mig angående om hur fantastiskt jäkla grym Della är. Trodde aldrig att jag skulle få skriva att hon är hemma hos oss igen, efter inte ens ett dygn efter operationen! Magiska lilla människa!!! Tänk om det är så.. att det där med att vi ska behöva tänka katastrof tankar är ett minne blott?! VA? Skrev jag just det där? ???❤️ Fantasin är mycket läskigare än verkligheten just nu.. vilket känns underbart! ??
Så.. lördag. Vi vaknade vid 07 ( inga undantag ) alltid samma visa. Duni vaknar och väcker sen mig genom att klappa mig på kinden eller pilla mig i håret och säga “vakna mamma, äckling kom upp” Vi kramar lite och går sen upp. ( smyger ) för att inte väcka pappan som är något tröttare än oss på morgonen. ?❤️
Morgonmyset börjar i soffan. ☕️

Sen kom Della och gjorde oss sällis & strax efter det kom Jullis, Elsa och Alma ut också. ❤️ Så mysigt, huset fullt med tjejer. Vi åt frukost, dansade och byggde kojja i vardagsrummet. Duni levde lajf kan man säga.
Della sover mest just nu, jag förstår henne. ❤️ Skönt ändå att hon kan göra det. Men även hon var väldigt lycklig över att få hänga med storasyster och hennes kompisar. ?
Resten av dagen har vi hängt med Nanette och Ella. David och Jim åkte strax efter lunch så vi har haft tjej häng hela kvällen. Duni och Ella har haft så kul, som vanligt. ❤️
Nu sover mina små gott. Jullis och hennes vänner spelar tv-spel… hör dem ända in till vårat sovrum. ??
Tacksam över hur fint livet är just nu. Och framförallt över hur bra allt gått med Dellas op. ??❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Helt SERIÖST!

  1. Elin says:

    Börjar med att skriva att jag kan ha missuppfattat och att frågan är inte på något vis kritiskt ställs utan mer en fundering från någon i liknande situation.
    Både i senaste podden du var med i (din röst är underbar att lyssna på!) och i ett inlägg i tidigare i vintras nämnde du att barnens farföräldrar inte bryr sig speciellt mycket om sina barnbarn.
    Att ni nu är så öppna med det, har det ställt till det något för er? För visst jobbar David, och tidigare även du, inom deras familjeföretag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.