Hem ljuva hem

Hej fina ni ❣️
Vi myser här hemma under dagarna när alla andra är i skolan/förskolan eller på jobbet.. dricker kaffe och går små korta promenader i skogen. ? Jag njuter utav lugnet. Visste ni.. att jag har inte varit själv hemma under dagarna på 7 år. Vi har ju alltid minst två personer till här hemma.. men nu när Della är i skolan under förmiddagen så är jag själv. Helt själv. Oh my! Jag förstår nu vad jag saknat det.. Jag får ofta frågan hur det är att leva med dubbelassistans i hemmet. Och ofta säger människor att “ni är så starka som klara av det”. Jag förstår att det är av välmening men helt ärligt så har man inget val. Man klarar det för att man måste. Jag skulle aldrig orka själv, utan assistansen. ❤️ Den är verkligen GULD värd. Men i bland, så är det påfrestande.. att alltid ha besök i sitt hem.
Såååå jag håller på att vänja mig vid en ny sak i livet.. att vara helt själv igen ? i mitt eget hem. Mycket härlig känsla.

Idag duggar det ute och är väldigt grått.. så vi har kurat ner oss i soffan under filten. ❤️
På tal om soffan, som jag köpt hos Tre generationer ( även love seat ) är där ifrån.. just nu har alla som beställer 20% rabatt och om man beställer innan den 13 november så får man leverans innan Jul. Hur bra? ? jag älskar min! Ni glömmer väl inte att ni också har 20% på ett helt köp om ni använder koden ditte20 under heeeela november. ?
Pass på dem har så mycket fint ? tex den här skålen som vi använder flitigt här hemma. Finns HÄR

Och favorit lampan, finns HÄR ❣️

Nu ska vi ut i skogen igen.
Puss på er ❤️

Puss Ditte

3 kommentarer om “Hem ljuva hem

 1. Stina says:

  Svårt för oss att få förstå hur det är att leva med andra personer så i huset. Aldrig sjölv på 7 år, galet ju. Trodde du ”passade” på om Della var ute på en promenad eller när hon varit på sjukhuset eller liknande.

  • dittesvanfeldt says:

   Självklart har jag passat på när hon varit ute på promenad, att njuta av lugnet och tystnaden men det är ju inte mer än 40 minuter.. det här blir något helt annat.

 2. @johsefine says:

  Känner igen det där med att ”du är så stark” eller ”kämpa på”, ”ge inte upp”, ”du klarar det här”. Jag är kroniskt sjuk i cancer… så jag har liksom inte heller så jäkla mkt att välja på… försöker skärpa mig och tänka som du – att folk vill väl, men ibland blir man bara…. trött..
  kram fina du
  PS. Älskar ditt hem BTW!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.