Hemma igen

Igår kom vi hem från Värmland. Himla mysiga dagar med fiske, sol, mat och fint umgänge <3 Precis som en bra helg ska vara och innehålla. Och så lite fest på det. Tusen Tack till Stina <3 som hälsade på mig och sa så fina ord på Blues festivalen i Lördags. Blev jätte glad!
Åkte hem och duschade och sen raka vägen till mamma och pappa, åt massa god mat som vanligt och mös i kvällssolen. <3

Idag gick jag upp vid 7 för att åka till Susanna och fixa mina naglar. Bästa bästa att bara kunna sätta sig i bilen och åka några 100 meter och sen vara framme. Fick nya fräscha sommar naglar. Alltid lika nöjd!! Åkte sen och åt frukost med Jullis och sen vidare in till stan, hittade en super snygg kappa 😀 Sen åkte vi till Della på regnbågen, hon är dålig och vi har varit där fram tills nu. Hoppas så att hon inte håller på att bli sjuk. Känner redan nu hur oron börjar krypa i mig. Så liten, ledsen och ynklig somnade hon i min famn och låg där i 2 timmar, under de timmarna har vi suttit jag och personalen och ändrat om i hennes inhalations-schema för att allt ska bli så bra som möjligt nu ifall hon börjar bli sjuk. Det är skönt att ha många erfarna att kunna bolla idéer med fram och tillbaka för att hitta bästa lösningen för Della <3 Jouline har målat och pysslat massa fint medans vi var där.
Nu är vi hemma igen, jag har slängt i en maskin tvätt och städat lite på nedervåningen.. snart kommer Sofia och Tom på middag.

Hoppas ni får en fin kväll <3
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.