Hemmahäng

Hej finisar.

Hemma med Duni idag, eller ja sen i onsdags. Enbart skyhög feber i två, nästan tre dygn. Nu bara väldigt trött.. idag var vi hos doktorn. Allt såg fint ut, vi ska dock komma tillbaka för att lämna blodprov i veckan. Tror hon blir hemma i morgon också, det känns så nu.

Gillar inte när barnen är sjuka, min oros nivå höjs ganska rejält då och jag måste hela tiden påminna mig om att det inte behöver vara lika med död när någon blir förkyld.. även om det varit våran verklighet i 8 år när det kommer till Della.

Hur som helst, efter sjukhusbesöket så åkte vi och köpte en leksak och två böcker till Duni. En Alfons Åberg bok och sen hittade jag Pricken. Kommer ni ihåg den? Min mamma läste den ofta för mig, den handlar om en liten kanin som föds med prickar medans alla andra syskon är vita. Det är så fin. ?

Såhär ser det ut i badrummet på morgonen, först bär hon sin lilla pall ( som jag gjorde på träslöjden när jag var 10 år ) till handfatet. Tvättar händerna och ansiktet. Sen torkar hon ansiktet, pausar på golvet tillsammans med Gösta och bär sen tillbaka pallen. Sätter sig på den och inväntar tandborsten.

Samma visa varje morgon. Älskar verkligen de där två små levande lyckopillrena. ??❤️ Och är så otroligt nöjd med hur badrummet blev. Älskar varenda lite vrå där inne nu, känns så luftigt och fräscht. Måste dock ta tag i och sätta upp gardinen vid glasdörren. ?

Nu ska jag krypa ner i renbäddad säng bredvid mitt minsta hjärta efter en kväll hos Nanette och Jim. ❤️

PUSS på er (glöm inte att trycka på hjärtat i slutet av inlägget om du gillade det)

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.