Herregud vilken dag

God morgon ❤️
Såååå mysig dag vi hade i går. Upp tidigt tidigt och brygga kaffe och packa med fika i en ryggsäck. Mamma och papp kom sen åka vi alla tillsammans till Dellas skola ❤️?
Innan vi fick komma in till själva salen där luciatåget var så kollade vi runt på alla saker som Della gjort ? så mycket fint. Duni älskade Dellas skola.. det förstår jag verkligen. Den är så himla fin och det finns så mycket bra och roliga saker för att utveckla sinnet.
Vid 09 gick vi in i en mörk stor sal. Sakta tändes små ljusslingor som barnen hade slingrade kring sina rullstolar. Och sen sjöng de. ??❤️ inte ett öga var torrt.. så otroligt fint och som de övat ? fick verkligen kämpa för att inte brista ut i fulgråt ( ni vet okontrollerat hulkande ) det blev lixom lite för stort och alla känslor inom mig välde fram. Min Della, i sitt allra första lucia tåg. En utav alla målbilder jag haft under jobbiga tider på sjukhuset. Så fin och såååå glad stod hon där brevis sina klasskompisar. ???❤️ mammas älskade gos.

Ni ser ju själva. Lyckan i henne här. ❤️❤️❤️❤️
Skolan var det bästa som kunde hända nu. Så väldigt glada över hur bra det blivit. ❤️
Nu ska vi äta långfrukost här hemma, ( ska bara pallra mig upp ) Älskar att det ligger snö på marken. Sååå mysigt! Ligger fortfarande kvar i sängen… David smög upp med Duni och Gösta.. kändes konstigt att vakna utav sig själv och dessutom bara hel ensam i sängen. ? Det luktar nybryggt kaffe i huset… dax att gå upp.
Hoppas ni får en mysig lördag ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.