Himla fint

Vet ni, att jag tycker ni är himla fina. Kommentarer som den i går brukar jag inte lägga någon större energi  på, faktiskt så ser jag att det nästa alltid är samma IP adresser, det är 3 stycken som cirkulerar.. Jag vet inte men jag tror inte att dessa människor förstår att oavsätt om de byter namn eller email adress i kommentaren så står det alltid samma IP adress, den lixom tillhör dig och ändras inte bara för att du låssas vara någon annan. Ibland har en utav dem till och med skrivit och låssat vara någon annan och svarat på en utav sina egna andra kommentarer bara i annat namn, ( och då i den kommentaren varit trevlig och avslutat med bland annat kram ) fast som jag kan se samma IP.. det är faktiskt lite komiskt, eller ja inte så lite. Jag vet att det alltid kommer att finns de få som mår bra utav att få sitta och kasta skit bakom skärmen och bakom låssas namn, jag kommer dock aldrig tycka att det är okej. Jag har gjort så nu att dessa Ip adresser hamnar rakt i papperskorgen och jag slipper alltså se dem och ser istället bara alla dessa fina kommentarer som är skrivna med glädje,engagemang och kärlek. Och, vi vet att vi inte är några dåliga föräldrar, vi har två barn som dagligen visar oss att vi inte är det så oavsätt vad någon annan säger så vet vi att vi är de bästa för just våra älskade tjejer <3 PUNKT.
 
Nu med det sagt så till någon helt annat, Kaffe provning! Började jag min dag med, på Lindvalls rosteri som rostar Coffee Center kaffe bland annat 🙂 Fick mig en rundtur och genomgång, verkligen intressant! Tillbaka på jobbet nu och ska fortsätta, snart lunch och sen Helg som är fullsmockade med saker, roliga saker så det ser vi fram i mot! Hoppas ni får en finfin dag, vi hörs mera sen <3
vsco-photo-1 3 vsco-photo-2 2 vsco-photo-3 2
 

Puss Ditte

4 kommentarer om “Himla fint

 1. Sofia says:

  Skicka dom i papperskorgen bara! Bra! Man hade ju inte räknat med att de va så smarta heller ?❤️❤️❤️

 2. Anna-karin says:

  Jag följer din blogg och tycker att ni är fantastiska föräldrar. Så fina barn ni har .
  Kram

 3. Marie says:

  Så mycket kärlek som lyser igenom dina bilder..
  kan inte förstå hur folk kan uppfatta det så annorlunda..

 4. Tvillingmamman says:

  Dumma i huvudet är vad dom är! Lite obehagligt också för de verkar ju vara totalt besatta av dig med tanke på att det alltid är samma som kommenterar. Avundsjuka, det är så farligt!! Bra idé att skicka allt i papperskorgen, trots att man inte vill lägga energi på det förstör ju den där typen av kommentarer. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.