Hjärtat mitt

I går var en ganska tung dag.. jag var podd bakis efter att ha pratat om en del för mig jobbiga saker, så som tex när Della föddes. Vilket tog ut sin rätt dagen efter.. så jag vaknade med en väldig huvudvärk. David pysslade om mig, gjorde frukost och kaffe och gav mig huvudvärkstablett. Han är den finaste jag vet. ❤️
Idag var en bättre dag, fredagar är lika med helg här hemma. Duni går inte på förskolan då.. så vi har myst. Lekt på hennes rum och målat. Della var i skolan idag igen. Så härlig känsla. ??❤️ Skrev om hennes operation på insta, att vi närmar oss alla hjärtans dag, dagen hon kommer opereras. Vilket känns, i varande cell i kroppen. Försöker lägga fokus på att planera så att dagen ska bli så bra och mysig som den bara kan ändå..
David har varit borta hela dagen, men när han kom hem igen så blev det puss kalas.

På eftermiddagen så åkte vi och fikade hos mamma & pappa, vi blev kvar på middag. Pappas Risotto, väääldigt gott som vanligt. ??
Nu ligger jag och Duni hemma i sängen, hon är febrig igen. Hoppas verkligen att det bara var för att hon är trött. Vi måste lixom hålla oss friska nu under sjukhusperioden för Della. ❤️
Kommer somna snabbt ikväll, är så trött. Har inte tagit en selfie på vääääldigt länge men idag blev det en, trots skitit hår och övertrötthet.

Nu natti.
Puss på er ❣️

Puss Ditte

3 kommentarer om “Hjärtat mitt

  1. Eva says:

    Fina bilder:-). Tonerna är så vackra! Men undrar lite var er “lilla” hund har tagit vägen?

    • Ditte Svanfeldt says:

      Sjukt liv heter den ena och den andra heter Inredningspodden med Emelie Sundberg ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.