Home sweet home

Hello finisar ❤️ här hemma är det seg mood on idag. Har varit och hämtat hem mitt håriga fyrbenta barn precis. Mmmh som jag saknat den lilla gosnosen men han har haft det väldigt bra hemma hos min äldsta och finaste vän Izabella. ❤️ mer kärlek om omtanke är det svårt att få någon annanstans. Tack för hjälpen ? 
Har precis öppnat lite paket som posten kom med och ska snart gå ut i skogen med min lilla familj. Har minsann sett att kantarellerna börja komma. Det här är min favorit tid, älskar att gå i skogen och leta efter bland det godaste jag vet; gula kantareller. ? ikväll kommer Johanna och Mattias och deras Sixten på middag. ☺️ tänkte bjuda på grillat fiskspett, lime aioli, linssallad och rostad blomkål ?? och om vi hittar några kantareller så blir det självklart kantarelltoast ? 
Jag älskar min familj, det tror jag i för sig att alla gör med sin egen familj.. hoppas det i varjefall.. men det jag älskar mest är att vi är operfekt, udda och lite härligt knasig. Tack för det och speciellt tack till mitt mellersta hjärta som format oss till att bli såhär, till att ta tillvara på varjedag man får tillsammans, att njuta i nuet, alltid! Och att våga gråta och tycka att livet är förbannat jäkla skit pissigt till och från för att sen också få älska när det är förbaskat jäkla fint också! Upp och ner, livet.. en ständig bergodalbana. Hade aldrig velat byta ut det mot något annat. ❤️?? 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Home sweet home

 1. Viktoria says:

  WOW!! har nyss hittat till din blogg… vad mer kan jag säga än wow… verkligen en quality familj! Du verkar vara en sån fin person!
  och era tre barn – så så underbara och så vackra! Från att ha läst en hel del här i bloggen – ni verkar vara en super fin familj!
  Massor av kärlek till er alla!
  Verkligen en blogg som ska bli kul att följa <3
  Ha en fin sommar! <3

  • dittesvanfeldt says:

   Men åh vad gullig du är, så glad jag blir! Tack snälla du för att du tog dig tiden att kommentera så fint ??❤️
   Tack detsamma till dig ❤️ kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.