Höst när den är som bäst

Mot eftermiddagen i går så satte jag mig med en dubbel espresso, en favorit tidning och en liten Truls i knät medans Della sov eftermiddagslur, Julli gjorde läxan helt frivilligt ( på en lördag dessutom ) och David stod i duschen. Skönt med sånna stunder, när man bara kan slå sig ner och ta det lungt.
image image
Vid 17.45 började vi promenera bort till våra vänner för middagsmys och spelkväll. Till förrätt fick vi melon, Parmaskinka, ruccola och rivet citron skal ? Sen hade Åsa gjort godaste fiskgrytan jag ätit på länge, till det fick man också vitlöksbröd ??? Som vanligt så himla mysigt och kvällen bjöd på massa skratt. Till efterrätt blev det fruktfat delux med bara massssa gottit ? Och efter det började vi spela monopol i lag, jag och Åsa i ett lag, David och Jocke i ett lag, Moa & Julli i ett och Cornelia och Ella i ett. Truls var också med på ett hörn men han sov mest. Så glad att vi lärt känna den här fina familjen, så omtänksamma och härliga rakt igenom! Att det råkar vara Joulines bästa vänns familj dessutom är ju bara ett plus ❤️☺️
image image
Lagom mosiga, mätta och glada i hjärtat gick vi hemåt vid midnatt.
Vi tog sovmorgon idag allihopa, åt lång frukost i soffan och myspyste. Vid 12 åkte vi hem till David bror och familj för korvgrillning och mysigt häng ute i höstsolen. ❤️?? Nu är vi hemma igen och ska börja med middagen, blir svamprisotto som jag såg på bild i går då en vän lagat och det såg sååå gott ut. Hoppas jag lyckas lika bra. ??
Kram På er ?

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.