Höst ute, höst inne

Hej fina ❤️ 
Idag har vi haft en mysig förmiddag tillsammans med Johanna och Sixten. Prommis i det murriga vädret och sen té och lek här hemma. 
Trots att man är så trött att man knappt kan hålla ögonen öppna ska man sitta upp och titta runt… man kan ju missa något: 

Vid lunch åkte jag och Duni in till stan för att luncha med Anna ❤️ min fina Anna. Som jag längtat efter henne. Vi handlade lite mat inför kvällen och åkte sen förbi bästa Gullvivans design för att fixa en onsdagsbukett. Så mycket fint i blommkylen nu ???


Duni tyckte blommorna var väldigt fascinerande. ? Älskar färgen på hortensian. 
Della & Duni mys ❤️ 

Till middagen kom mormor och morfar och myste ❤️ 

Sen låste jag in mig i badrummet ? tänkte ha lite “egentid” använda min laser och lägga ansiktsmask…. haha mycket till egentid blev det inte men det gör inte så mycket. Vi brukar aldrig låsa toalettdörren här hemma, tror det är därför det blir ett himla ryckande och ropande “mammmmaaa” när man väl gör det ?? Älsklingar! Nu ligger alla nerbäddade, de små sover sen en timme tillbaka, vi kollar uppdrag granskning men jag kommer somna så fort jag lägger ifrån mig mobilen. ??? såååå trött idag. Plus att jag vet att det är en känslomässigt jobbig dag i morgon så jag hoppas på lite mer sömn i natt. 
Puss på er ❤️ 

Puss Ditte

En kommentar om “Höst ute, höst inne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.