Hur fin är inte den här

När jag var 5 år fick jag min första bästa vän, som jag lekte med varjedag och som alltid var med oss. Sen gled vi isär när vi blev lite äldre. För ca tre år sen, när vi började leta assistenter till Dellis fann vi varandra igen. Och ingen är gladare än jag, som fått dig i vårat liv igen. Du har gjort stor skillnad för Della och oss. Gett min dotter enorm kärlek och varit ett enormt stöd för oss, framförallt mig. Funntis vid min sida när ingen annan funntis där, tagit stider med doktorer när jag inte orkat, tröstat och gråtit med mig när de kommit in på sjukhuset och gett oss besked efter besked. Velat dränka sjuksköterskor i dellas bajsblöjja, fått mig att skratta när jag egentligen bara velat bryta ihop och gråta. Du är min äldsta vän, en av de finaste människor jag träffat och jag är så otroligt glad och tacksam över att vi fördes samman igen. Att det blev Della som gjorde det. Det finns lixom en mening med allt. Älskar dig för att du är du och för att du är underbar! 

 

 

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.