Hur gör ni? 

Hej fina ni ❤️ 
Min morgon kunde fått en bättre start. David tog natten, vi gick upp och gjorde frukost och sen fick jag äta den med alla mina prinsessor ❤️❤️❤️. Finaste i livet! Så lika med ändå så olika. 

David skjutsade Jullis till skolan och sen gick en prommis tillsammans med Della ❤️ mys! Jag älskar hösten, så varm och vacker trots att det är krispigt i luften. ?? Alla dessa underbara färger överallt. 
Sen åkte vi in till stan och fikade Åke och Abbe ❤️❤️☕️. Handlade middagen hos Feskarn i saluhallen och gick sen en prommis i stan så Duni kunde sussa i vagnen. 

Åkte hem till mamma och pappa sen för fikamys och häng ❤️❤️❤️❤️. 

Till middagen blev det risotto, pilgrimsmusslor, havskräftor, brysselkål ?. Christian och Sofia + deras gullisar kommer och gör oss sällis. ❤️ 
Davids första fredag som pappaledig ❤️?? tänk att vi kommer ha sånna här fredagar framför oss nu ? det betyder sååå mycket. Känns som att helgerna blir mycket längre. Älskar att få vara tillsammans med honom. Hur delar ni upp föräldraledigheten?! 
Puss på er och hoppas ni haft en finfin dag. 

Puss Ditte

3 kommentarer om “Hur gör ni? 

  1. Annika says:

    så härliga bilder! så fint när duni tittar på storasyster längst upp <3 ser verkligen upp till henne. var föräldraledig 1 år med båda mina, sen var jag och min sambo hemma tillsammans 3 månader. guld värt !

    • Lina says:

      Jag är hemma 4 mån, därefter 1 mån tillsammans över jul, sen är jag hemma 4 månader till, därefter 50/50 2,5 mån, sedan 2 mån tillsammans under sommaren och sedan är min man hemma 8 mån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.