Hur jag redigerar mina bilder

Mina bästa tips när du ska ta kort är att försöka se kameran som ett extra öga, håll inte kameran i massa konstiga vinklar när du vill fånga ett ögonblick eller ta en bild på ditt hem, det blir jobbigt för ögat att titta på, tex du står ju inte med huvudet snett, nästan lite upp och ner när du kollar på saker.. Försök att använda dig utav 90 graders vinkel, jag säger inte att det är rätt eller fel utan detta är bara mina tips efter hur jag brukar tänka när jag tar kort.Jag har fram tills nu enbart använt mig utav mobilen ( iPhone 6 ) men för någon månad sen köpte jag mig en Olympus pen e-pl7. Även kallad bloggkamera, liten smidig och sjukt snygg, wi-fi så man kan föra över bilderna från kameran till mobilen så fort man tagit kort med den.Angående Redigerings program så använder jag VSCO. Bästa ever har haft det sen ca 1,5 år tillbaka och älskar det.

image image

Puss Ditte

9 kommentarer om “Hur jag redigerar mina bilder

 1. Evelina says:

  Hej!
  Vad använder du för filter på bilderna? 🙂
  Massa kramar till dig och din goa familj

 2. Isa says:

  Klart som fan man klarar ta snygga bilder du har inget bättre för dig! Ta hand om ditt stakars barn istället och skäms över att du utnyttjar henne för att få läsare till blogg & din insta.

 3. Matilda says:

  Hej fina Ditte!
  Även om frågestunden är slut undrar jag, hur lång är du?
  Du ser ut att ha lite liknande kroppstyp som jag o jag blir inspirerad av din stil 🙂

  • dittesvanfeldt says:

   Hej 😀 du får såklart fråga på så mycket du vill 🙂 jag är 176cm lång. Kram

 4. Sandra says:

  Hej,
  Är du nöjd med kameran?
  Kan inte hitta något ställe att köpa den ifrån, beställde du den på nätet?
  Kram Sandra

 5. Adina says:

  Hej Ditte! ? Letade upp detta inlägg då jag är helt såld på ditt fina IG-flöde och tänkte se om jag kunde luska reda på vilka filter du brukar jobba med.
  Istället blir jag flyf#rbannad när jag ser kommentaren ovan från någon som kallar sig Isa. Hur kan man ens ha mage att uttrycka sig på det viset?! Vilken tid lever hon i?! Vi är iår 2016 nu, tycker mobbning bland vuxna borde vara lite överspelat nu. Har man så lite intressant i sitt eget liv att man måste kommentera andras så borde man se över sin livssituation lite. Till dig Ditte vill jag bara säga radera sådana negativa kommentarer för du (ingen) förtjänar att få dem. Du är den bästa tänkbara mamman till DINA barn och ni ser ut att överrösa varandra i familjen med kärlek. Har inte följt dig länge men du inspirerar och jag vill även slänga in ett “go girl” till dig! Vi kvinnor ska stötta varandra, inte trycka ner. Kram på dig ☺️

 6. Ida says:

  Hej Ditte! Älskar dina bilder på Instagram! Håller på att göra ett collage med bilder att ge bort till min gudson och är så nyfiken på vad du använder för filter och redigerar till den tonen du får! Skulle vara så fint i collaget! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.