Hur länge kan det hålla i

Hej ❤️
Fredag och allt. Så härligt, solen skiner och det är sååå fint höstväder ute. ?? Duni är fortfarande sjuk.. en hel vecka hemma från föris. Men jag hoppas hon piggar på sig under helgen. David åkte till läkargruppen med henne i går, men de kunde inte hitta något tokigt utan bara vanlig förkylning. En ihärdig sådan.
Såååå vi kollar mest på film, läser och ritar om dagarna.
I går jobbade jag och Malin. ❣️ Sen kom Pernilla förbi med bullar och fikade. Mysigt.

Jag orkade verkligen inte laga mat, så vi köpte dumplings. Gott det med ju.

Idag skulle jag åkte på pressfrukost på Ikea men jag & Duni stannade hemma och kollade på hitta Nemo istället. Fint de med. ❤️

Nu sover hon ute i vagnen, efter en kort prommis ute i det fina vädret.

Della sover också, fast inne. Hon mår helt okej. Så himla skönt och jag håller alla tummar och tår för att hon inte blir smittad . Duni vill så gärna vara inne hos henne, hon har svårt att förstå varför hon inte får springa in dit som vanligt.. så när dörren nu är stängd in till Della så står hon utanför och håller pekfingret framför munnen och vyssar som att ” vi måste vara tysta, Della sover “. Så söt. ❤️
När David kommer hem ska jag åka in till stan och klippa mig. ?? Äntligen. ?

Puss Ditte

5 kommentarer om “Hur länge kan det hålla i

 1. M says:

  Hon har inte fått förkylningsastma? Vår son hade många ihärdiga förkylningar med hemsk hosta, efter typ 1,5 år slutade det med att han fick väldigt ansträngd andning i samband m förkylningen. På akuten konstaterade de förkylningsastma nästan direkt. Har inga problem nu, tar astmamediciner vid sjukdom o det funkar SÅ bra!
  Kram

 2. Mikaela says:

  Vad tråkigt med en ihärdig förkylning! Hoppas den ger med sig snart ?. Måste bara fråga var är den hos filten från? Min dotter älskar rävar! ?

  • dittesvanfeldt says:

   Åh den fick Duni utav sin mormor och morfar när vi var på Skansen i somras. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.