Hur mycket orkar man

Det har funnits många tillfällen då jag har velat ge upp. Lägga mig platt på marken, skrika, slå och gråta. När jag inte har brytt mig om hur mycket livserfarenhet den här jäkla situationen kommer att ge mig. När jag struntat fullkomligt i hur mogen och insiktsfull jag kommer att bli utav det. När jag inte har brytt mig ett dugg om att detta lär oss värdesätta livet annorlunda. Stunder då jag har tyckt att allt är orättvist. Därför att vi aldrig har bett om att få vara med om det här. Alla de här yttre faktorerna som gör att vi hamnar här gång på gång.. att vi utmanas i livet. ?❤️
Men man är anpassningsbar. Man hamnar där man hamnar och man får lixom de förutsättningar som ges. Och att jag inget visste om framtiden när jag stod med graviditetsstickan i handen? Tur var väl det. För hur fattigt skulle inte livet bli om vi kunde välja våra utmaningar?
Hur mycket skulle vi inte gå miste om?
Ta dig en stund, andas och tänkt på just det. Det har jag gjort, så många gånger. ??❣️
Summan av kardemumman är alltid den samma; jag skulle aldrig vilja byta med någon. Och jag kommer aldrig någonsin sluta kämpa, för och med Della.
Ville bara skriva av mig lite, dagen har gått i ett.. försökt roa en rastlös bebis på sjukhuset samtidigt som man försöker göra en stressad Della lugn. Önskar man kunde dubblera sig själv ibland. Hon fick smärtlindring ganska snabbt efter att vi kom in, vilket resulterade i att hon kunde somna. ❤️ vi vet inte vad som är fel ännu, men i morgon ska man göra röntgen och ultraljud på höfterna och benen.. något är rejält tokigt ivarjefall det är en sak som är säker. ?
Kom precis hem, Duni somnade på två röda pillandes på mina fingrar. Hon vill känna att man är nära nära hela tiden. Nu ska jag smyga in till Jullis en stund sen ska det bli väldigt skönt att lägga sig i sängen. Hoppas natten blir lugn och att Della får sova mycket. ❤️
Vi hörs i morgon igen och tack, för all kärlek ni alltid ger när vi behöver det som mest.

Puss Ditte

17 kommentarer om “Hur mycket orkar man

 1. Rebecka says:

  Della fina lilla kämpe ❤️ Måste vara tufft att vakna av ett larm sådär mitt i natten. Hur tar Dellas assistenter det hela, förstår att det måste vara lite läskigt även för dem? Och en avvägning liksom, ska vi väcka föräldrarna eller inte? Många kramar till hela er familj och också till hennes assistenter ❤️

  • jungfrumamma86 says:

   Åh, jag kan verkligen inte säga att jag vet hur du känner, för det gör jag ju såklart inte. Men jag kan däremot dela samma åsikter och tankar kring livet. Hur man bör stanna upp och ta en funderare och vara tacksam. Tacksam för livet. Många kramar till dig

 2. Madeleine says:

  Fina fina ni vad jag önskar att ingen behövde gå igenom det ni gör… ❤️ Stor kram!

 3. Ida says:

  ??ska precis gå å lägga mig å läser dina rader..blir tagen av ditt inlägg?? vill bara säga att ja tänker en liten sväng på er alla varje dag❤️skulle vilja dra trollspöt över Della så hon slapp allt eländes elände❤️❤️❤️

 4. Jungfrumamma says:

  Åh, så fint skrivet. Delar verkligen dina tankar och funderingar. Man måste verkligen stanna upp ibland och fundera på vad man har och vad man tar för givet. Livet är fyllt med olika förutsättningar för oss och livet är bra orättvist. Vissa har betydligt lättare förutsättningar och ändå inte uppskattar livet, medan andra har det tuffare och ändå älskar livet. Finns så mycket kontraster i livet. Man bör verkligen stanna upp och tänka kring vad som verkligen är värt att klaga på och vice versa.

 5. Sofia says:

  Åh så himla fint skrivet,som alltid<3
  Hoppas Della snart mår bättre igen.Tänker på er.
  Ni är så himla himla fina allihopa och för mig är du en stor förebild som mamma.
  Du har fått mig att stanna upp och inse vad som är viktigt här i livet.
  Stor kram Sofia

 6. Becca says:

  Vilken hjälte du är ❤️ Så berörd,
  Sänder massor utav styrkekrafter till Er – speciellt till Della.

 7. Lilian says:

  blir så berörd av dina inlägg.. och det känns som att allt jag vill skriva bara blir fel.
  Vill egentligen bara skicka en stor kram till hela familjen <3
  Och även om det kanske känns som att ni gör det ni behöver göra (nu gissar jag bara, jag vet förstås inte alls hur det känns för er) så är jag så imponerad av det sättet ni gör det på. Det lugnet ni utstrålar och all den kärlek ni har i familjen, verkligen jättefint att se och tack för att du delar med dig. Hoppas Della snart mår bättre <3

 8. Anita. says:

  God klem til dere. Følger bloggen din siden du skriver så fint og varmt. Jobber i skolen med ei jente på 11 år som er veldig lik din Della. Hun sliter med mye av samme problemer, lunger, slim, tunge dager med masser av innhalasjoner og hjelp til å løse spasmer. Har ofte tenkt over hvor heldig Della er som har dere som foreldre.
  Håper de snart finner ut hva som gjør så vondt og de klarer å hjelpe henne til en bedre hverdag.
  Det hadde vert interessant å høre litt om hverdagene til Della. Er hun på skole? Sammen med barn utenom familien?
  Håper du en dag du har overskudd har lyst å svare meg, eller skrive om det på bloggen.
  Masser av styrer og ønsker om gode dager for Della sendes fra Norge??.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.