I en annan värld

Det är jobbigt just nu, livet. Jag slukar bok efter bok för där når inte ångesten mig. Där är tankarna bara just precis där. Löpa varg & Bränn alla mina brev har jag läst ut på bara några dagar. Just nu läser jag När vargarna kom alla tre är otroliga. Rekommenderar dom verkligen om ni inte redan läst dom. Ska köpa Alkemisten och Amerikansk jord och Glöm mig. Just nu läser jag Sandvargen för Duni. Läste den för Jullis när hon var yngre också, älskar den. 🤍🙏🏻

Puss Ditte

2 kommentarer om “I en annan värld

  1. Frida says:

    Tycker du om att läsa kan jag varmt rekommendera När livet slår till, av Russ Harris.
    Hans böcker, och Anna Kåvers böcker om acceptans, har varit helt ovärderliga i mitt liv där jag behövt bearbeta mycket sorger och förluster 💔

  2. Ellinor says:

    “Amerikansk jord” har jag läst och kan rekommendera. Kan också tipsa om “Där kräftorna sjunger” . Men mina absoluta favoriter är Karin Smirnoffs trilogi “Jag for ner till bror” , “Vi for upp med mor” och “Sen for jag hem” . Annorlunda språk och berättande.
    Önskar dig och din familj Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.