I går tittade solen fram

Hur har erat november varit hittills? Mitt har varit fantastiskt fint. På många olika sätt, som ni vet har november varit en hemskt jobbig månad särskilt förra året. Men inte i år, i går när jag sakta promenerade längs Stockholms gator slog det mig.. mer än halva månaden har gått, första delen kom det massa snö som gjorde i varjefall min tillvaro lite ljusare. Jag har fått träffa massa nya människor (vilket alltid är kul) på olika event, vi har peppar peppar ta i trä hållit oss friska.. min ångest månad har bytts ut till något annat. Har så mycket att vara glad över och fira den här månaden. Att den föralltid kommer vara förknippad med våran bebis i himlen är något jag accepterat ❤️ Och det känns faktiskt just nu okej.
I går som ni vet hade både jag och David möten i stan, jag och Nenne satte oss på Moe Joe för en juice, latte och avokado macka medans David var på sitt möte. Vi fick oss många skratt där inne pga lite smått flummig personal.
IMG_6718
Processed with VSCO with a5 preset IMG_6717
Efter alla dagens To do så gick vi en kort prommis runt Stureplan för att sen sätta oss på Tures, fick en väldigt syrlig god alkoholfri drink och stora gröna oliver ??? perfekt snack innan middag.
IMG_6715 IMG_6716
Efter det gick vi vidare till Vapiano och dit kom också Mamma, pappa, mormor, morfar & Kalle. ❤️
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Kvällen avslutades på Cirkus, phantomen på opera var ju absolut något som jag kan rekommendera att se ?
Trötta idag men nu ska jag upp och göra mig i ordning för frukostmys och en kurs i Photoshop. Hoppas ni får en fin dag. ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “I går tittade solen fram

  1. Charlotte says:

    Hej Ditte,
    Vilken fin onsdag du/ni verkade ha 🙂 Mysigt!
    Som tidigare har jag frågat ang. dina kläder 😉 Jo det är nog så att du är en av de gravida som klär dig absolut snyggast. Piffig som få!
    Så; Du har ett par Primeboots på vissa bilder. Är det dom svarta höga med dragkedja bak? Och om ja, är de ok bekväma under graviditeten? Ha en härlig torsdag! /Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.