I mitt badrumsskåp

God morgon finisar!
Har sovit som en stock inatt, Truls väckte mig inte förens halv 7 idag. Duktig kille och skönt med lite sovmorgon.. Iof bara en halvtimme. Han har sovit fram till 6 ända sen han kom, utan att vakna under natten.
Jag har flera gånger fått frågan om hur jag sköter om min hy och vad jag använde för produkter/smink så idag tänkte jag visa er vad jag har i mitt badrumsskåp. Jag har alltid, peppar peppar haft bra hy och under min uppväxt har jag använt kanebo’s hudvårdsprodukter men just nu använder jag dermalogica. Älskar! Vissa dagar använder jag dem från Chanel men tycker bäst om dermalogica. Jag ska snart på ansiktsbehandling och då blir det fler och nya inköp där. 🙂


Sminka mig gör jag väldigt sällan, till vardags böjer jag bara mina fransar. Men om jag ska göra något speciellt så brukar jag använda lite mascara och rouge. Allt från Chanel.


Just nu är min favorit doft ONE från Calvin Klein.

Hår produkter, jag har länge länge känt att jag inte hittat rätt produkter för mitt hår men så följde jag med när David klippte sig hos bästa Malin på Redhead i Uppsala, berättade för henne vad jag var ute efter och vips så fick jag prova ett schampo som jag nu inte kan vara utan! Älskar det, igår fyllde jag på med fler produkter från Kérastase. Kan verkligen rekommendera. Schampo, balsam och värmeskydd:

Och det absolut bästa torrschampot jag någonsin provat, luktar super gott och håret blir fräscht utan att kännas stelt och stylat!

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.