I morgon är min dag

Japp, fredagar investerar jag i mig själv.. en Ditte dag fylld med jobb. Så skönt!
David har bestämt sig för att vara hemma varje fredag så jag kan jobba. Planera veckans inlägg och få struktur på veckan som kommer. Så behövligt och det ger mig ett lugn.. innan kände jag att jag inte hann med allt jag ville, tiden finns inte riktigt.. Men jag hoppas och tror att det här ska bli bra. ☺️
Tänker också att man kan unna sig en ansiktsbehandling, manikyr eller varför inte en massage på fredagarna fram över. Himla fint!
Har satt upp lite olika mål inför mina sociala medier, ett är att göra något mer.. vilket jag och Julia kommer ta tag i nu i vår. Ska bli så kul och jag hoppas ni alla kommer gilla det ? ( mer om det snart. ) Men som jag alltid skrivit förut är mitt största mål i livet att följa hjärtat, gå på magkänsla för den känner oftast rätt. Många säger att man måste sätta mål för att komma någonstans… jag vet inte om jag håller med. Jag är mer för att drömma om saker.. drömmar som sen ofta bli verklighet kan väl också kallas ett slags mål..
Nuuu ska jag sova, sover tillsammans med Jullis idag. Väldigt mysigt att få ha sin stora tjej brevid, alltid en liten terrorist i mitten annars men i kväll sover David och Duni i Jullis säng. ( så att jag ska få sova ) ❤️? Tröttmössan som aldrig kan somna om på natten… blir tokig på mig själv!!! Men i natt blir det förhoppningsvis lite sömn. ☺️
? njuter verkligen utav den här underbara buketten.. visst är den helt magisk? ?
Nej nu natti. Sov gott ❤️

Puss Ditte

5 kommentarer om “I morgon är min dag

  1. Rebecca says:

    Hej! Vilken underbar familj ni verkar vara kärleksfulla och omtänksamma. Inte följt dig så länge men undrar bara ifall J’s träffar sin biologiska mamma nån gång? Fredag idag så njut av din egentid?

    • dittesvanfeldt says:

      Nej vi brukar inte Samsova.. eller just nu så sover Duni med oss.. men tex när David är bortrest eller om jag är det då vill Jullis gärna sova i våran säng ☺️❤️ mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.