I väntans tider

David är på möte så jag passar på att göra ingenting alls. Lyssnar på podd i bilen och dricker kaffe. Har varit på föräldramöte nu på morgonen och sen ska vi åka till Steninge för att äta lunch och jobba lite. Väldigt bra ställe att åka till om man har hund för där är pälsklingar väldigt välkomna också. 🖤

I går gjorde jag mina naglar, svarta som natten. Passar min känsla just nu. Mörkt. Jag är så trött så trött. Det har varit för mycket för länge nu.. försöker tänka på allt fint jag vill ska hända min lilla familj och dom jag älskar runt omkring mig. Önskar mig lugn, ro och harmoni.

Har också köpt massa nya målar saker, min tanke är att jag och Jullis ska måla tillsammans på kvällarna. 🙏🏻🖤

Puss Ditte

3 kommentarer om “I väntans tider

  1. Anna says:

    Jag har en av dina krigarprinsessor på väggen, älskar den. Hoppas du hittar en känsla av lugn och välbefinnande av att börja måla igen.
    Varma kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.