Idag är ingen vanlig dag

God morgon ❤️
Vaknade för någon timme sen av att bebis sparkas ❤️ Inte alls ett dåligt sätt att vakna på ❤️ Truls och David andas tungt bredvid mig, det är mysigt att vakna först. Då kan man väcka alla andra på olika mysiga sätt, brukar alltid klia David på ryggen så att han vaknar, samma med Jullis och viska god morgon älskling. Della brukar jag gå in och pussa på, henne vill man inte väcka utifall att natten varit dålig ❤️.
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller en av mina älsklingspersoner år, min morfar ❤️. Han är inte bara min älsklingsperson utav har även blivit Davids. Han brukar ofta säga till mig hur glad han är över min morfar och alltid om jag är lite osäker på något så säger han ” men Gunnar har sagt att man ska göra så ” då vet han att jag blir lugn och litar på det ?. Det är efter min morfar vi fått ta namnet Svanfeldt, vi bär det väldigt stolt hela familjen. ❤️ Så idag ska vi fira honom ❤️???.
Nu ska jag upp och börja koka gröt och té, idag blir det jobb och sen julklappshandling med svärmor och sen fika med Malin och efter det ett möte på sjukhuset och sen vidare till mormor och morfar ❤️. Julli ska på Idolfinalen med sina bästisar, så i går innan natti satt vi på golvet i hennes rum och skrev/målade på en vit tröja Marcus & Martinus är bäst ( och massa små röda hjärtan ) Hon är jätte pirrig och glad över att hon ska få se dom igen plus hela Idolfinalen. ?❤️
Hoppas ni får en finfin fredag ?
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Idag är ingen vanlig dag

 1. Hanna says:

  Låter som en toppendag =)
  Undrar varifrån den fina kransen kommer?
  Tack för en fin blogg! Du verkar vara en underbart godhjärtat person med en lika fin familj.
  Ha nu den bästaste utav dagar.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.