Idag vill jag…

Godmorgon 🤍

Känns konstigt att ändra min morgonrutin, att starta dagen på ett annat sätt. Men det handlar väl bara om att göra det tillräckligt många gånger för att hjärnan ska vänja sig vid det nya sättet. Gillar det inte 🙈 men det blir bra.. vad snackar hon om nu? Kanske ni undrar. Jo att jag inte börjar dagen med en kopp kaffe.. utan istället så börjar jag nu dagen med en skål gröt.. i morse gjorde jag kaffe till David (kommer fortsätta med det) det är ju så mysigt, när bryggaren pyser och puttrar. Sen kunde jag inte hålla mig så jag tog en klunk, efter frukosten. Så magen inte var tom när jag drack.. Kaffe är ju faktiskt det godaste som finns.

På helgerna har vi nästan aldrig några måsten utan gör bara sånt som vi vill. Idag vill vi cykla, det var längesen vi gjorde det.. är sugen på skogen, en brasa och lite häng med mina älsklingar. Sen blir de fika hos Sofia och Goran ☕️ Och efter det ska vi bada med Della, på lördagar badar hon alltid bubbelbad (och ääälskar det)

I går köpte jag luktärtor och några söta små kvistar till fredagsbuketten. Sååååå fina. Gillar verkligen färgen.

Ikväll blir det fisktacos här hemma, för ovanlighetens skull. 🤣🙈 Men det är ju så gott.

GLÖM INTE ATT TRYCKA PÅ HJÄRTAT OM DU GILLAR INLÄGGET, DÅ BLIR JAG GLAD.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Idag vill jag…

  1. Kathrine Wallin says:

    Hej!
    Har läst din blogg och följer dig på Instagram. Har en dotter som blir 4 år imorgon. Följer dig för att jag gillar ditt sätt att leva livet. Får också inspiration till klädstil till min dotter från Duni.
    Vill gärna trycka på Hjärtat här på bloggen, men vet inte hur man gör. Förut var det lätt, men nu går det inte.
    Luktärtor är min favoritblomma. Brukar odla i trädgården😊🌸💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.