Inför 2021

God morgon ✨☕️🤍 i vanlig ordning bara jag vaken än så länge här hemma. De nya skiftet av assistenter börjar droppa in och jag dricker en kopp kaffe och tänkte berätta något som jag gjort de senaste åren.. några veckor innan det är dax för nytt år så köper jag mig alltid ett nytt anteckningsblock. Ett utan rader, bara tomma sidor, köper nya pennor i olika storlekar och färger. Sen börjar jag med att slå upp sida ett och två, skriver det nya året i mitten av de sidorna och börjar sen fylla de tomma sidorna med ord. Drömmar, Önskningar och mål inför det nya året. I år lånade jag Jullis instax kamera och printade ut lite bilder för att visualisera det lite extra. Jag tror på attraktionslagen. Det du tänker, säger och visualiserar för dig själv får du..

När jag kollar igenom mina gamla anteckningsböcker från tidigare år så kan jag bocka av nästan alla drömmar, mål och önskningar jag skrivit ner i början på året. Väldigt coolt faktiskt! Prova du också, stort som smått och du kommer bli förvånad över hur mycket utav det du sen uppnått.

Puss Ditte

4 kommentarer om “Inför 2021

  1. Lotta says:

    Det är så klokt att göra så! Att visualisera gör massor av gott.
    Får man fråga vad gör med resten av boken under året? Kram och gott nytt år till er alla

  2. Sara says:

    Lotta och Camilla, jag kan inte svara för vad Ditte gör med sin bok resten av året men själv skriver jag ner kom ihåg listor, dagboksblad, en sida med viktiga nummer (som barnen kan behöva komma åt), matlistor, tacksamhetsblad (alltså sånt jag är tacksam för idag) med mera. Ja och just som visas ovan, Jag och resten av familjen ritar i boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.