Inte direkt en helt vanlig dag

Hej hjärtisar ❤️
Har ni haft en bra fredag och vecka? Våran vecka har varit sisådär. Sjukstugan har fortsatt och det har blivit en del turer till apoteket och sjukhuset för våran del. Men i natt fick vi sova hela natten. Både Duni och Della hade bra nätter vilket resulterade i välbehövlig sömn, för oss alla. ❤️
Skjutsade Jullis till skolan och när jag kom hem igen stod frukosten framdukad. Just nu äter vi gröt, med frysta blåbär i, kokt ägg, smoothie och en kopp kaffe. Duni äter precis samma ( fast skippar kaffet ) ☺️?.

Mot lunch så åkte jag och Nenne till Sthlm. Unnade oss lite shopping och god lunch. ❤️ Mysigt med en systerdag. Det känns dessutom som att det var 100 år sen jag var i Sthlm.. det är ju väldigt härligt att åka dit. Får bli skärpning på det..

När vi kom hem var mamma, pappa och Kalle här hemma. Vi fikade på semla och gick en prommis i skogen. Alla stannade på middag. Det blev fisk tacos. ??? Efter middag och nattning av Lill-Dunet så spelade vi kort.
Nu ligger jag i sängen bredvid Duni & Gösta. Tröttare än tröttast. Hoppas på en lika bra natt i natt. Det hade behövds.
Puss på er ❣️

Puss Ditte

7 kommentarer om “Inte direkt en helt vanlig dag

 1. Ulrika says:

  Härligt med syster dag ? det kan du behöva efter en jobbig sjukvecka. Man måste ta vara på alla stunder som finns för att tanka energi!
  Har du lust att visa vad du shoppade?
  Trevlig helg!

  • Ditte Svanfeldt says:

   Tack snälla ❤️ den är från Danmark.. vet tyvärr inte märket.. står inte i den. Kramis

 2. Jessica says:

  Hej!
  Jag har länge undrat var du köpt den underbara ljusstaken i silver som du har på bordet.
  Har försökt att titta i kommentarerna om det står någon info men kan inte hitta något. Nu är jag säkert sist på denna puck men jag chansar att fråga ändå…
  Ha det gott!
  Med vänlig hälsning: Jessica

 3. Jessica says:

  Du är ju en ängel, tack ?! Tack för svar men även tack för allt fint du delger oss genom bloggen. Du skriver så fint och klokt om allt men framför allt så förmedlar du lugn och harmoni.
  Tack ❤️❤️❤️!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.