Inte en vanlig dag

Näpp för idag fyller en av mina absolut bästa vänner år ❤️?? Vi ska få krama på henne ikväll, för då blir det middagsmys och tårtkalas hemma hos dem. Lääängtar!!!
Jag och Duni har precis badat, eller ja.. hon har badat och jag duschat. Hennes hår blir verkligen jätte krulligt innan det torkar. Men konstigt vore det ju om hon skulle få rakt hår.. jag menar kolla på Dellis och Jullis hår lixom. Nu sover hon på mitt bröst och snuttar på nappen, tror hon har lite ont i magen. Så jag tänker sitta så här ett tag, så mysigt med nybadad nakenfis bebis mage mot mage. ??❤️ Det blev alltså ingen prommis nu på förmiddagen, regnet öser ner och jag kände mig alldeles för trött. Tur Truls får gå med Della och assistenterna ❤️ Bästa.
Nu ska jag passa på att sova lite medans hos sussar för sen ska vi in till stan en stund ?. Kommer bli så fint det jag ska sy med tygerna från Sofia. Ni får se när det är klart ?.
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with b1 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.