Inte utan mina systrar

Tänk att man kan skapa ett barn.. vilken fantastisk gåva.. tänk sen att man kan skaffa fler så att dem sen får varandra. Vilken fantastisk gåva för dem.. att ha varandra oavsätt vad, alltid nära. ??❤️ Tack livet för att jag fått de här underbara barnen och för att jag kunnat ge dem till varandra. ❤️
De här tre, så lika och så olika.. jag verkligen märker hur mycket de älskar varandra.. trots att Della inte kan säga det så märks det så tydligt, hennes ögons glittrar extra mycket när de syskonmyser ❤️. Duni är så otroligt nyfiken på Della, vill gärna pilla på hennes moln och pussa på henne. Jullis är den finaste storasystern på jorden, tar hand om och hjälper Della att uttrycka sig ❤️. Mina prinsessor, triss i hjärter. ❤️❤️❤️
Ge ditt skyskon en extra varm kram nästa gång ni ses ❤️ det kommer jag göra. ❤️ min lillasyster, för mig, världens finaste.❣️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Inte utan mina systrar

 1. Emili says:

  Det var så roligt när David gästspelade i bloggen, Kanske Jouline skulle göra det någon gång också?

 2. jungfrumamma86 says:

  Asså dom är så fina och söta ihop. jag blir så glad av att se och läsa det du skriver :). Så fint verkligen <3

 3. Anki says:

  Vilken fin blogg ❤️ och vilka fina flickor ni har.
  Jullis har ett fint storasyster ❤️ jag har två döttrar själv, varav lillasyster har cp sen födseln. Dom är vuxna tjejer nu men storasyster har alltid funnits där och lekt och ‘tagit hand om lillasyster’ underbart att det byggts upp såna band trots så stora begränsningar ❤️❤️ Kram till en supermamma från en annan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.