Jag är bra

(inlägget innehåller adlinks)
Hej finisar!
Haft en bra dag?
Min outfit idag, Favorit ponchon från Soft Gott, finns att köpa HÄR. Dessutom är den på 30% rabatt nu. Byxorna är ett par ap gamla från dr.demin. tröjan under finns liknande HÄR. Perfekt att ha en tunnare tröja under ponchon nu när det är kallt ute.

Efter de vanliga morgonrutinerna här hemma så åkte jag och Duni till Uppsala för att hämta upp min bil som varit på verkstan. Sen vidare till Coffee Center och sen in till Stockholm och Loppigruppen <3. Världens bästa. SÅ glad över att vara en del i teamet. Hade ett väldigt väldigt väldigt bra och givande möte, 2018 känns så himla bra och JAG fick svart på vitt att jag är så himla bra.. ni vet ibland kan man tvivla på sig själv och då är det extra kul när man får se och höra att man gör något väldigt bra. Så jag åkte hem med en väldigt härlig känsla i kroppen, mycket också för att mina kollegor är så himla varma och härliga. Bara det gör ju att man får massa energi.
Åkte efter det och handlade inför veckan, jag och Duni.. hon är så snäll och sitter så sött i kundvagnen. ❤️Lagom tills att vi kom hem kom Bella och Truls ❤️ soooom jag saknat så mycket. Mitt håriga lilla barn ❤️.
Lagade snabb och enkel mat idag, Pasta med massa parmesan, grädde, salt & peppar, mozzarella ost, pinjenötter och serano extra skinka. MUMS, plus lite gurka och tomater till. ( på min story kan ni följa hur man gör ) ??‍??❤️
Puss på er.

Puss Ditte

En kommentar om “Jag är bra

  1. Annika says:

    vet att duskrivit innan om hänget du hade på väggen med snäckskal tror jag ? hängde vid din runda spegel. kan du länka till den igen ? tacksam för det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.