Jag, David skriver ett inlägg om min Ditte.

Hej. Vilket uppdrag jag fick…. KUL! Och såklart lite läskigt. Jag vet ju att det är nästan 2 fullsatta globen som ska läsa detta och då blir det lite extra pirrigt. Jag gillar egentligen inte att skriva.. men det här ska bli väldigt roligt! Det känns lite som att jag ska tatuera mina känslor för dig ÄLSKLING. ?
Så hur ska man presentera en kvinna med så mycket karaktär, skinn på näsan och värme i endast ett inlägg. Jag kommer inte att ta med allt men låt mig skrapa lite på “Ditte ytan” .❤️❤️❤️❤️ häng med….. vem är mamman, frun och livskamraten Ditte för mig.
Ditte, det är mycket som redan är sagt och visat i bild och skrift om just min kära Livskamrat och mor till mina underbara barn. Vi är ju ganska offentliga och Hon visar dagligen upp sin vardag för alla och öppet visar hon både glädje och sorg. Det är en styrka att våga just det och jag beundrar det verkligen. Tänk er själva att ställa sig på två fullsatta globen och vara helt öppen om sitt liv i stort. Gå in i känslan, micken i handen och 30000 personer står tyst och lyssnar, jag vet det blir minst sagt lite pirrigt i magen. Men du gör det och Jag är övertygad om att många i publiken får styrka och hjälp i deras livspussel och öden genom ditt bloggande. Du vågar ta ställning, tycka något i skrift. Det är som att tatuera sig enligt mig.. Men DU ❤️:at tatuerar dig varenda dag, med en enorm styrka och personlighet. ❤️❤️
Så min uppgift blir….. Att försöka visa Ditte från den sida som ni kanske inte i varje inlägg får uppleva…
Stormamman Hon är som en vallhund, låter alla springa fritt, pröva sina vingar utan att döma, men alla ska samlas in under kvällen för att umgås, när vi umgås så känner du av, samlar intryck och skapar mysstunder, tänder ljus och pysslar så vi ska ha det mysigt tillsammans. Alltid sätter du familjen i främsta rummet. Behöver man närheten av en enkel kram är den aldrig långt borta för någon. Du är förstående och lyssnar alltid innan du pratar.❤️
Socialt. När vi umgås och minglar. Då tar du inte alls upp luften i rummet. Det ska vara något alldeles speciellt om du ska ta ton i onödan. Du är hellre personen som iakttar och känner in, försöker att förstår alla omkring dig. Du är Lyhörd och Du är den första som känner av när något är på tok. Du är också väldigt mån om våra vänner och familj, du tänker på allt och alla. Du har ärvt din mammas “känselsprön”. Men du är också den som bågar säga ifrån om någon blir illa behandlad, oavsett vad det sätter dig i för sits. Det tycker jag är en väldigt bra egenskap hos dig älskling. ❤️
Ingen räv bakom örat.
Som företagare har jag haft förmånen att träffa många olika personligheter hen, hon, han, gul, mörk eller blå och jag vågar nog påstå att nästan alla oavsett personlighet har en ”räv bakom örat” även jag ? ibland iaf, jag menar alltså att nästan alla har av eget intresse för sig och sitt egna en helt egen agenda som så ofta är dold för det pågående samtalet eller mötet. Det gör att jag som oftast är på min vakt för att hela tiden analysera det som uttrycks i samtalet. Det är ganska tråkigt egentligen när jag tänker efter… hmmm. Skärpning på oss allra flesta. Alla borde vilja väl för alla. Livet hade varit mycket mer rättvist och glädjefyllt utan svek. Om alla var som min Ditte, hon däremot agerar aldrig med en ”räv bakom örat” utan alltid från ryggmärgen eller sitt hjärta ❤️, det kanske inte alltid har varit den enklaste vägen för henne men en rikedom i en personlighet. Det är skönt att vara runt en trygg, ärlig och kärleksfull person. Hon har aldrig gått in i relation, i en vänskap, i ett samarbete eller samtal med en dold agenda, hon vill alla väl initialt. Hon förmår inte att förvränga sig eller putsa till någon annans bild av henne utan utgår helt från sina värderingar och svarar från hjärtat och mycket ärligt på allt utan baktanke. Hon är sig själv överallt och vill alla väl. Det är få som är så trygga som hon att hon aldrig är någon annan än sig själv. Alltså ett väldigt fint inre. En genuint fin person. Inifrån och ut.
Stöd & Support, Hon har alltid stöttat mig i alla galna tankar och idéer både högt och lågt. Värderar att man lever ut än att man är missnöjd i tryggheten. Ex. När Della föddes. Då vart det en hel del och tänka på. Nästan 1 helt år på sjukhus bara. Ändå Fick jag stödet att säga upp mig från min anställning och startade då Två företag en restaurang och en kaféverksamhet på Arlanda. Det kan med facit i hand varit lite dumt, men jag fick göra det jag verkligen ville. Va ska man säga, ingen kommer ihåg en fegis. ?
Jag är tacksam för att jag fick göra det för utan den erfarenheten hade jag aldrig varit så tryggt mitt företagande som jag är nu. Jag lärde mig massor. Tack för det ❤️❤️❤️❤️ utan dig hade jag fortfarande bara varit anställd och inte alls följt mina och våra drömmar. Du möjliggjorde det och höll familjen hel under resan.
Leva ut i vardagen…. Att fånga dagen. Varje dagar en fest! Att leva med Ditte är fantastiskt på många sätt. Jag skulle aldrig om inte Ditte lärt mig att satsa på mig själv och livet, varje dag, unna mig den vardagslyx vi lever. Det är jag nog i grunden för snål för. Lyckligt lottat att hon lyst upp Det lilla i vardagen och lärt mig värdera små saker som att. Köpa en blomma. Istället för att köpa mousserande så ta en champagne, Ät inte det du inte vill, ät hellre torskrygg än fiskpinne numera ??. Osv….. Och lyft vardagen så ofta du kan. Det hade jag aldrig gjort om hon inge lärt mig det och det är en lyx som ger mig styrka, glädje och värme. Det berikar och fyller på med energi och jag har ett rikt liv fullt av skratt, glädje och värme. Tips till er alla. Njut av vardagen… det är fler vardagen är festligheter.
Sammanfattning av mitt livs ❤️❤️❤️❤️
Det pirrar fortfarande i hela kroppen på mig när jag ser dig efter 9 år… Vackrare människa finns inte enligt mig.
Jag beundrar den starka, trygga, varma kärleksfulla person du är.
Vi har tillsammans förlorat barn och vågat skapat barn som är fantastiska. Vi har fått resa tillsammans till Holland istället för Italien. Vi har fått åtaliga dödsbesked på sjukhuset men vi har alltid tillsammans tagit oss upp och tillbaka till det lyckliga livet igen. Det har verkligen varit motigt mellan varven vill jag lova. Vi tillsammans har fått uppleva mycket under våra år men med dig är jag den starkaste jag kan vara.
Du är mitt allt och vår trygghet… Älskar dig mest av allt !!!! ❤️❤️❤️❤️
Ja, nu får det räcka för den här gången. Det var riktigt kul och jag kom på att jag sällan stannar upp för att värdera. ( även det är du så väldigt bra på älskling, att vara i nuet.. jag springer mest på. ) Så det får bli en uppmaning till alla er i globen som läst hela vägen ner hit. Skriv till den du älskar och förklara för den vad du tycker om den så blir den säkert glad.
Tack för mitt skrap på ytan ❤️
//. David, vid din sida, FÖR ALLTID!!!
ÄLSKAR DIG!!!

Puss Ditte

25 kommentarer om “Jag, David skriver ett inlägg om min Ditte.

 1. Petra says:

  Så fint skrivet! Tårarna rinner när jag läser detta inlägg. David, du borde skriva lite då och då på Ditte’s blogg. Önskar er en fortsatt fin kväll.❣❣❣

 2. Emelie says:

  De där kan inte ha lämnat någon oberörd. Vilken fin livskamrat du har och vilken otroligt fin människa du verkar vara Ditte! Wow. Er kärlek är vacker, fortsätt vårda den så ömt som ni redan gör med allt va den innehåller! Stor varm kram ?

 3. Jenny a.k.a. @ahintofcashmere says:

  Så fint skrivet David! Ni är en helt underbar familj, otroligt vackra både ut och in! ?

 4. Sofie says:

  Åhhhh så fint!! Sitter alldeles blank i ögonen här! Finaste ni två! Så underbart att få läsa! ❤️❤️❤️

 5. Lotta says:

  Åhh’! Man kan se genom texten att du david verkligen älskar Ditte! Ni Är en jävla till tusan fin familj! 🙂

 6. Mimmie @tandlakarvillan says:

  Åh., väldigt fint skrivet och från hjärtat! <3 Roligt att höra lite mer om Ditte från en person som står henne nära, jag känner igen mig själv väldig mycket i hur David beskriver dig, även om jag nog tar mer plats i en "samlad" grupp eller på ett mingel. Man åker ofta på ett par smällar när man utgår från magkänsla och hjärta, men har man den personligheten är det svårt att göra på något annat vis! Kram på er <3

 7. Erika Eriksson says:

  Vilken underbar kärleksförklaring David! Er enorma styrka tillsammans skiner igenom men även din starka kärlek till Ditte. Ni är båda lyckligt lottade som har varandra.

 8. Luckybanannie says:

  Så fint, och jag relaterar så väl på att resa till Holland istället för Italien då jag är mamma till ett barn med autism. Titta upp och se de vackra tulpanerna ♡

 9. Eva Karlsson says:

  Wow vilken hyllning till din älskade Ditte. Roligt att få höra dina ord om henne,ni verkar vara gjorda för varandra- så underbart fina tillsammans ?- med er styrka och kärlek till varandra kommer ni klara allt i livet – de är jag övertygat om. Tack för att vi får följa med er på er resa många många kramar ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.