Jag hatar, verkligen hatar förkylningar

Blir nästan arg när jag tänker på dem, alla dessa äckliga förkylningar som kan betyda långa sjukhusvistelser för Della och oss. Jag får panik när någon i vår närhet blir förkyld eller som nu när Julli kommer hem och är just det, förkyld.. det kryper i kroppen på mig, allt tvättas i 60 grader och jag går runt med ytesinfektion ( sån som de städar med på sjukhuset ) för att sprita av ytor som man ofta tar i. Allt för att Della inte ska bli sjuk.. endå tycks hon ha blivit smittad. Jag hoppas det blir en lindrig variant även denna gång, att vi slipper sjukhuset, att hon slipper bli så dålig. Mitt lilla hjärta. Tror inte ni förstår hur mycket jag önskade att en vanlig förkylning bara kunde få vara just det, en vanlig förkylning. En som inte betyder ren och skär ångest och skräck.. en som inte betyder att man nu behöver trippa på tå utav nervositet över att det ska bryta ut ett kaos.. en som inte betyder att man behöver ringa ambulans mitt i natten. Jag kan hålla på att rabbla upp saker i evigheter men det orkar jag inte, hade bara så himla gärna önskat att vissa saker vore annorlunda! Att hon och vi fick slippa just den biten.
Nu håller vi tummarna för att det blir en lugn kväll och natt här hemma.. fredagsmys vare ja. Nja jag springer och ger Julli té med riven ingefära i och Della får optiflow på högre tryck. ??❤️ David ville hemskt gärna ta en groupie i spegeln, han tycker min mage är sååå stor nu.. det tycker iof jag med. Tänk att den kanske kommer bli dubbelt så stor ?
Processed with VSCO with a5 preset IMG_6930
 
 

Puss Ditte

En kommentar om “Jag hatar, verkligen hatar förkylningar

  1. Lisa says:

    Det gör så ont att se när hon är sjuk. Hur ont gör det då inte för er? Sen man själv fick barn så känns det i hjärtat, som om det skulle vara mitt eget barn. Känslorna ligger utanpå skinnet.. man känner 100% mer nu än innan. Jag hoppas Della slipper sjukan; att ni ska slippa ha hjärtat utanpå kroppen. Vara extra orolig.
    Hoppas helgen blir fin och grattis till undret i magen:) fina ni!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.