Ditte Svanfeldt

Jag orkar inte mer nu

2019.11.27

Kategori: Blogg

Helt seriöst.. det här vädret. Det blir ju aldrig ljust?! Mitt happy place är skogen.. och nu när livet är lite tungt så känns det som att jag skulle vilja flytta ut dit. Bland mossan, barr och mjuka toner. Skärma av från människor, ljud och möten.

Har sett fram i mot ikväll, mamma och pappa kommer på middag. Vi ska äta lyx pasta och fira mammas födelsedag lite i efterskott. ❤️
Skönt att avsluta dagen så efter jobbiga samtal.

Tänder ljus varje vaken stund.. i veckan ska jag ta fram allt julpynt och försöka hinna med en tur till Ulriksdals trädgård också.

Hittade dem här fina stjärnorna på loppis. Hör och häpna. Jag som aldrig hittar något jag vill ha när jag väl besöker en loppis eller vintagebutik. Men dessa, de blev jag kär i direkt.

Nu ska jag hämta hem mitt älsklingsfjun från förskolan och sen börja med middagen. ❤️

PUSS

1
  • Nathalie skriver:

    Relaterar! Ute och helst nära natur och skog mår jag som bäst, speciellt just nu. Känner också för att stänga av lite just nu, skärma av och nästan gå i ide. För att förhoppningsvis blomma upp igen till våren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot