Jag orkar inte mer nu

Helt seriöst.. det här vädret. Det blir ju aldrig ljust?! Mitt happy place är skogen.. och nu när livet är lite tungt så känns det som att jag skulle vilja flytta ut dit. Bland mossan, barr och mjuka toner. Skärma av från människor, ljud och möten.

Har sett fram i mot ikväll, mamma och pappa kommer på middag. Vi ska äta lyx pasta och fira mammas födelsedag lite i efterskott. ❤️
Skönt att avsluta dagen så efter jobbiga samtal.

Tänder ljus varje vaken stund.. i veckan ska jag ta fram allt julpynt och försöka hinna med en tur till Ulriksdals trädgård också.

Hittade dem här fina stjärnorna på loppis. Hör och häpna. Jag som aldrig hittar något jag vill ha när jag väl besöker en loppis eller vintagebutik. Men dessa, de blev jag kär i direkt.

Nu ska jag hämta hem mitt älsklingsfjun från förskolan och sen börja med middagen. ❤️

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Jag orkar inte mer nu

  1. Nathalie says:

    Relaterar! Ute och helst nära natur och skog mår jag som bäst, speciellt just nu. Känner också för att stänga av lite just nu, skärma av och nästan gå i ide. För att förhoppningsvis blomma upp igen till våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.