Jobbigt för mig

Hej ❤️
Ännu en dag gjord. Lämnade Duni på förskolan, lika jobbigt som vanligt ( för mig ) Duni grät medans jag gick därifrån. Gömde mig i personalrummet och tjuvkikade på henne efter en stund. Då var hon nöjd och glad och struttade runt på gården. ❤️ mitt lilla hjärta. Jag och Johanna tog en kaffe tillsammans innan jag åkte hem. Lyckas hålla ihop där men i bilen kommer tårarna. ? tror det är jobbigare för mig än för henne.. hon hade haft en jätte bra dag, sovit länge ute i vagnen och ätit jätte bra. Så skönt att allt går så fint. ??❤️
“Ursäkta mig med du står i vägen”

Della börjar skolan på måndag. Jag är väldigt pirrig inför hennes skolstart. Känns skönt att Duni kommer vara helt inskolad då så jag kan följa med Della till skolan och vara med henne och assistenterna där. ❤️
Jullis och David tränade 1 timme, båda tyckte det var jätte kul. David har tränat thaiboxning mycket förut så han kunde lära Jullis lite tips och trix, plus att tränaren var toppen! ??? Jag och Duni ritade och kollade på medans de tränade. Funkade finfint.

Nu sover alls tjejerna sen länge, jag har gått en kvällsprommis med lillasyster och tagit en lång varm dusch. Nu ligger jag i sängen med en kopp te med riven ingefära i. Känner mig lite hängig. Hoppas verkligen inte det är en förkylning på G för i morgon ska jag ut och flyga. ?
Nej nu ska jag kolla partiledardebatten och sen sussa.
Hoppas ni haft en bra dag ❤️

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.