Jouline

Idag är en väldigt speciel dag förstår ni, för idag fyller mitt lilla hjärtegryn som inte längre är så liten hela 10 år. Som jag skrev tidigare 10 är väldigt stort för henne.. ❤️? Även för mig, i år firar vi 7 år tillsammans jag och hon, nu har jag fått äran att kalla dig för min dotter i 7 år.. det är väldigt många år och ännu fler timmar, dagar. Jag är så stolt över dig mitt hjärta och jag är så glad att vi fick varandra, att jag fick just dig. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva min lilla stora prinsessa. Stooort Grattis till våran 10 åring idag ❤️??
Började morgonen extra tidigt idag med tända ljus smög vi in i hennes rum och sjöng, öppnade packet i sängen och nu äter vi frukost och dricker té framför en film och en tänd brasa ?❤️ Mys! Idag är hennes dag, hon har bestämt att vi ska spela sällskapsspel ikväll och äta blodigt kött med svampsås och potatis i ugn, min gourmet unge ?? Nanette och Jim kommer och spelar med oss ( också en önskan från henne ) i morgon kommer äntligen min älskade mamma pappa och lillasyster hem från Los Angeles efter 2 veckor där, så då ska vi fira tillsammans med dom plus Kalle och Jonas ❤️. Vi längtar!!!
Puss på er
 
IMG_2183 IMG_2185 IMG_2191 IMG_2297 IMG_2298
Processed with VSCO with b6 preset
IMG_2892 IMG_2895
Processed with VSCO with b5 preset
IMG_2897

Processed with VSCO with b5 preset

IMG_2911

Puss Ditte

7 kommentarer om “Jouline

 1. Hanna says:

  Grattis till er fina dotter på födelsedagen! Ni är en sån fin familj. Och grattis till dig som fått vara hennes mamma i 7 år! Inte många som hade vågat ta på sig det ansvaret när man bara är 19 år gammal att hoppa in i ens annans “familj”. Tur att blodsband inte har någon betydelse! Att man kan vara en familj ändå. Kram till er alla 4 ?❤️

 2. Jenny says:

  Men åh visste inte att ni inte alltid varit tillsammans. Nu känns er relation på nåt sätt ännu mer speciell! Grattis till Jouline och till er båda att ni funnit varandra!

 3. Mia says:

  Va vackert och fint att ni valt varandra! Blod är inte allt ibland är det faktiskt större att välja varandra! Du är en inspiration och föredöme! Allt gott till er!

 4. Marie says:

  Till en början, vilken underbar blogg du har!
  och döttrarna – så vackra!
  Jag har inte vetat förrän nu att du inte varit med på Joulines resa från början, de märks inte!
  Vill du berätta lite om det? Hur va de i början? Hur gjorde ni för att få så fina o känslosamma band? Hur gör man för stt inte bara klampa rätt in? Kontakten med Joulines biologiska mamma? Har massa frågor! Kanske du kan göra inlägg hur just Ni har gjort genom åren?
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.