Julafton

God Jul kära ni ❣️ Hoppas att ni hade en riktigt mysig dag.
Vi började dagen med att smyga upp i våra nya pyjamasar, jag och Duni väckte Nenne först. Duni och Nenne öppnade julstrumpan tillsammans ? Duni satt alldeles uppspelt och kvittrade ” ååååh Nenne tacktack ” om och om igen ? även fast det inte var hennes present. Så söt ?
Sen väckte vi alla andra älsklingar, kollade på Adventskalendern och åt en lång god frukost.
Vädret i går! Magiskt. ?❄️ En lång prommis i skogen medans Della sov sin förmiddagslur var på sin plats. Vi tog med oss varm choklad, Duni skulle dock hellre äta snö än att dricka chokladen….

Truls blev för kall så han fick bo innanför min jacka.

När vi kom in kröp vi ihop i soffan och kollade på Love actually ? De små sov och David lagade tomtegröt till lunch. ❤️??

Mina älsklingar.

Efter lunch kom mormor och morfar, strax där efter kom mamma och pappa ❤️

Kvällen var fylld av massssa god mat och skratt. Dellas kvitter omfamnar mig som en varm filt och jag verkligen njöt av att hon var så lugn och kom till ro trots många människor tillsammans, visserligen hennes människor men det är inte alltid det funkar ändå. Men i går gick det alldeles utmärkt, sparar sånna tillfällen i en ask i hjärtat.. för att ta fram vid sämre tillfällen. ❤️❤️❤️❤️
Tomten kom såklart, Duni klamrade sig fast runt min pappas hals och med tårar i ögonen förklarade hon för tomten att “min moster Nenne” och “oh oh oh oh heeeej dååå” det var ungefär så det gick till ?❤️ hon tycke det var bäst när tomten gick… lite för skum typ enligt henne.
Hur som helst, det vart en väldigt mysig dag. ❤️???⛸??❤️
Nu vaknar alla, dax att gå upp.. idag blir en lugn dag. ?

Puss Ditte

En kommentar om “Julafton

  1. Annika says:

    Vad söt lille truls är…är det också er hund? Duni och Gösta är så söta ihop, vi hade också en hund som vår minste hade ett så speciellt band till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.