Julafton

God jul hjärtan ❤️??
hoppas ni hade en mysig dag i går.
Jag vaknade vid 07 utav att Duni pussade på mig och sa God jul mamma ? Så efter lite prat i sängen smög vi upp och kollade på vad tomten hade lämnat i julstrumpan. När Della och Jullis också kom upp så åt vi frukost varvat med att öppna lite paket. ❤️

Jag fick de finaste paketen någonsin utav David.. han hade lagt ner såååå mycket tid på att slå in dem. ? bara det lixom.

I paketen var det två askar, i den första låg den en lapp klippt som ett hus. Och på baksidan stod det ” den 28-29 har jag bokat sviten på Ett Hem i Sthlm till dig och mig. Och i den andra Asken låg det ett litet brev där det stod ” ett dygn med all exclusive ala Ditte style. Mat, dryck och shopping. ”

Seriöst?! Pris till bästa Man går helt klart till min!!! ❤️? Finare och mysigare present kunde jag inte önska mig. Har velat bo på Ett hem huuuur länge som helst. Finaste hotellet i hela Sthlm. Och ett dygn bara vi ska bli väldigt mysigt.

Strax efter frukosten kom mamma och pappa. ? mysigt att få en heldag tillsammans.
Duni hade målat sina små naglar med glitter nagellack och mormor & morfar ville vara lika fina.

Efter lunchen som bestod av tomtegröt somnade Della och vi andra gick ut på en promenad. ?

Lagom till att vi kom tillbaka kom Nenne & Niklas och strax efter det kom mormor och morfar. ❤️
Vi bryggde kaffe och dukade fram gottis och slog på Kalle på tvn.

Efter Kalle kom tomten. ??
Skräckblandad förtjusning. Men efter en liten stund släppte det och Duni babblade på med tomten. ? Pratkvarn som hon är..

Det blev en väldigt väldigt fin dag från början till slut. Della var lugn och kunde vara med heeela dagen. Bara det lixom! ???❤️ Så tacksam. Att få fira julen tillsammans med dem jag älskar allra mest.

Idag ska vi bruncha med mamma och pappa sen har Nanette bokat Frost 2 åt oss tillsammans med henne och Ella ? Duni första gång på bio. Ska bli väldigt spännande. ❤️

Nu ska jag smyga upp och göra frukost innan resten av älsklingarna vaknar. ❤️

PUSS på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.