Julklappsjakten

I samarbete med NAMNSMYCKEN.COM 
Hej finisar!!!
I år är jag med i LOPPI Julklappsjakten vilket innebär att ni kommer kunna vara med och tävla om att vinna ett pris varje dag i fram till julafton. Idag kan man tävla om ett Presentkort på 1500kr från NAMNSMYCKEN.COM. NAMNSMYCKEN.COM tillverkar personliga smycken som kan anpassas precis som du vill ha dom.
Så här säger Amanda Egilson som tillverkar alla smycken:  –“Det är mycket som är unikt med mina namnsmycken. Förutom att jag tillverkar allt själv och inte låter massproducera i Asien, så känner jag personligt ansvar för alla mina smycken och står bakom dem till 100%. Jag är nöjd om kunden blir nöjd. Min personliga service är också unik. Det är jag som svarar på mail och telefon, det är jag som tar emot dina önskemål. Om familjen växer eller förändras, hjälper jag dig att komplettera ditt smycke så att det blir precis som du tänkt dig. Jag har också en helt unik garanti: Eftersom min önskan att ni alltid ska vilja bära era smycken och aldrig ska vilja ta dem av er kan ni alltid skicka in dina smycken till mig så rengör jag dem, så det blir som nya, helt utan kostnad. Oavsett hur länge sedan det än är som du köpte ditt smycke.”

För att vara med och tävla behöver du bara motivera varför just du ska vinna. Tävlingen håller på i 24 timmar ???✨
Puss på er och kom igen nu, bästa motiveringen vinner ?❤️ Även om du inte vinner så har du chansen att shoppa dina egna namnsmycken till 20% rabatt med koden DITTESJUL (gäller fram till 31 dec 2017).
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR: Emeli med motiveringen
“Jag hade blivit jätteglad om jag kunde få bära runt ett sånt fint smycke med min sons namn. För drygt en månad sen fick vi veta att vår son på 10 månader har en ovanlig sjukdom som är besläktad med cancer. Han behandlas nu med cellgifter och höga doser kortison men eftersom han får så mycket mediciner så blir hans immunförsvar nedsatt så vi har fått ligga på sjukhus mer än hälften av tiden.. Just nu är min son inlagd igen och jag ligger hemma med influensa och får inte träffa honom då det är farligt för honom att få influensa. Det är hjärtskärande att inte få vara med honom och jag skulle bli så glad över att få vinna ett smycke där jag alltid kan bära med hans namn.♥️”
Håller alla tummar för att din son snart ska må bättre Emeli! ❤️
 
Jag önskar verkligen att jag kunde låta er alla vinna ❤️ men 20% koden kan användas av alla så hoppas ni kan få användning av den ?

Puss Ditte

88 kommentarer om “Julklappsjakten

 1. Amanda says:

  När min sambos morfar lämnade jordelivet lovade han familjen att skicka ett tecken, så att alla liksom skulle veta att han fortfarande fanns med på ett hörn. Åren gick och det glömdes bort. Men på hans årsdag nu 2017 valde hans första barnbarnsbarn och vår dotter att komma till världen.
  Så, jag skulle vilja ge min svärmor ett smycke. För hon saknar sin pappa, men älskar sitt barnbarn mer än livet. Det vore fint att ge henne något som alltid kan påminna om deras band, att morfar och humlan nog planerade allt för att göra familjen hel igen

  • Heidi says:

   Jag skulle vilja vinna detta så jag kan ge min sambo ett fint smycke, Kanske ett till mig med. Vår dotter föddes i v22+3 den 11/3-16, vi spenderade 5 månader på sjukhuset, vi åker fortfarande in då och då pga att hon är så infektionskänslig. Hon fick en hjärnblödning vid födseln och är svagare på vänster sida, hon är sen i utvecklingen, har opererat hjärtat och ögonen. Vår ekonomi har inte återhämtat sig då vi hela tiden ligger back. Hade vart fint att ha ett smycke som påminner om det finaste i våra liv. Vår underbara Aurora.

 2. Clara says:

  Jag vill vinna detta presentkort för att ge den finaste julklappen till min bästa vän. Hon har haft en tuff höst då hon fick avbryta sin dansutbildning pga av en höftskada. Dansen har alltid varit hennes liv och nu gick hennes dröm i kras. Inte nog med det så tog det även slut med hennes pojkvän som också har tärt på henne. Trots detta är hon världens bästa person som står starkast av alla. Därför vill jag ge henne en extra fin julklapp i år.

 3. Anne says:

  Vi har precis fått vår dotter, Julia. Skulle vilja bära ett smycke med hennes namn runt halsen ?

 4. Angelica says:

  Åh jag skulle vilja vinna ett att ge till min vän som tvingades flytta hem till Sverige för ett halvår sedan när hon fick reda på att hon hade en tumör i hjärnan. Hon och min dotter har ett speciellt band (dom är även födda på samma dag med 30 års mellanrum) och jag vill så gärna att min vän ska kunna bära med sig mitt barn trots att vi just nu bor i olika länder! Kram!

 5. Kim says:

  Det hade varit fint att kunna bära mina barns namn i ett vackert smycke. Vi är åtskilda i perioder, då vår äldsta har en sällsynt diagnos som innebär sjukhus och kontroller i peroder. Mycket möten, sjukgymnastik och åtgärdsplaner som tär på hela familjen.. Tid, ork och glädje är det vi önskar oss av tomten!

 6. Annelie says:

  Är nygift o skulle önska ha min mans namnintial gick även en ny familjemedlem för 1 år sedan bår lilla fyrbenta flicka som ständigt är sjuk o finns i mitt hjärta varje dag.
  Åh älskar även smycket för utseendet ❤️??

 7. Sofie says:

  Storebror har nyss lärt sig skriva sitt eget namn så det skulle bli hans handstil på en berlock. Personligt och väldigt vackert!

 8. Sophie says:

  Det går inte en dag utan att min dotter stannar upp, tittar mot himlen och ger sin änglamormor en slängpuss.
  Det hade varit så fint om hon fick bära med sig mormor i form av ett smycke runt halsen ?

 9. Emeli says:

  Jag hade blivit jätteglad om jag kunde få bära runt ett sånt fint smycke med min sons namn. För drygt en månad sen fick vi veta att vår son på 10 månader har en ovanlig sjukdom som är besläktad med cancer. Han behandlas nu med cellgifter och höga doser kortison men eftersom han får så mycket mediciner så blir hans immunförsvar nedsatt så vi har fått ligga på sjukhus mer än hälften av tiden.. Just nu är min son inlagd igen och jag ligger hemma med influensa och får inte träffa honom då det är farligt för honom att få influensa. Det är hjärtskärande att inte få vara med honom och jag skulle bli så glad över att få vinna ett smycke där jag alltid kan bära med hans namn.♥️

 10. Janni says:

  Jag skulle bära mina två älsklingars namn runt min hals varje dag. Min sambo Johan, som är min stöttepelare, livskamrat och finaste mannen för mig. Min son Viggo som är det bästa vi gjort tillsammans.
  Jag är så otroligt förälskad i mina pojkar och deg skulle vara en ynnest att få ha deras namn runt min hals varje dag.

 11. Anna says:

  Jag skulle bli sååå glad om jag vann. Fick en underbar son i Augusti och har önskat mig ett halsband med hans namn på, har tjatat på min fästman att få ett som pushpresent men här verkar jag få vänta väldigt länge ?

 12. Camilla says:

  Har varit mammaledig i tre år med mina tjejer två
  Sedan i april har jag jobbat och har efter dem längtat så
  Att alltid runt halsen eller på armen kunna ta dem med mig vore toppen
  Och det finns inget vackrare än mina barns namn som kan pryda kroppen
  Håller alla mina tummar och tår
  På att vi som familj denna vinst får! ?

 13. Anna says:

  Jag skulle bli sååå glad om jag vann. Fick en underbar son i Augusti och har önskat mig ett halsband med hans namn på, har tjatat på min fästman att få ett som pushpresent men här verkar jag få vänta väldigt länge..

 14. Anna says:

  Jag skulle bli sååå glad om jag vann. Fick en underbar son i Augusti och har önskat mig ett halsband med hans namn på, har tjatat på min fästman att få ett som pushpresent men här verkar jag få vänta väldigt länge.. ?

 15. Anna says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna så jag kunde göra ett halsband med mina tre barns namn på. Att vara trebarnsmamma är det bästa som finns men även ett tufft jobb och att få unna sig själv något vore en underbar julklapp.

 16. Johanna says:

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge ett fint smycke till min svägerska som kämpar själv med vardagen med två små barn för pappan för tillfället ligger inlagd för en hjärntumör som upptäcktes i somras pga ett anfall han fick. Tiden har varit superjobbig för familjen och hon skäms för att ta hjälp men vi försöker finnas där ändå.. så jag skulle gärna vilja ge henne något fint för det förtjänar hon. ?

 17. Weronica says:

  Önskar så att jag fick vinna! Delar av min släkt har just varit med om en tragisk bilolycka med dödsfall och svåra skador. Så det känns extra viktigt att ta vara på nära och kära och att vara tacksam över livet. Skulle hörn bära min familjs initialer runt halsen som en påminnelse för detta. Kram!

 18. Malin Persson says:

  Nu i december är det två år sen vår första dotter kom, log och vände om. Och i februari i år föddes vår älskade regnbåge. Skulle så gärna vilja vinna ett smycke som sammanförde mina högst älskade flickor 🙂

 19. Rebecca says:

  Jag skulle bli så glad om vann. Har själv en son och två bonus barn och skulle vilja bära ett smycke med namnen från alla 3. Så viktigt att man inte glömmer dom två bonusbarnen.

 20. Sara says:

  Jag skulle ge halsbandet till min fina fina mamma. På skulle hennes barns namn stå, mitt, min storasysters och våran änglabror som blev ängel vid 20 <3 Världens bästa och starkaste mamma som har ett av barnen i himmelen och ändå kämpar och finns för alla nära dygnet runt. Kram till alla grymma mammor!

 21. Amanda says:

  Blev så himla glad när jag såg denna tävlingen! Har länge gått och funderat på att skaffa mig just ett namnsmycke. ✨ Jag och min sambo fick en dotter i april och jag skulle så gärna smycka min hals med deras namn. Just nu är jag mammaledig och kommer vara det fram till Maj 2018, sedan återgår jag till mitt arbete som sjuksköterska och det skulle då vara så betydelsefullt för mig att ha mina älskade runt halsen. Inom vården får man inte bära andra smycken än halsband och örhängen pga strikt hygien och därför skulle just ett namnsmycke passa mig perfekt! Få känna sig fin med den stilrena designen och att halsbandet jag bär har en stor betydelse, att känna att mina älskade är med mig överallt ❤️

 22. Sara Li Lindqvist says:

  Jag bär nästan aldrig smycken eftersom jag inte brukar känna mig bekväm med dem “vanliga” man köper i butik. Undantaget är ett jättefint armband min syster gett mig. Med det fanns en tanke bakom som passar mig. Hade dock önskat mig ett matchande halsband till. Har letat sedan min son föddes i januari eftersom jag önskar något som innehåller hans namn. Detta hade varit en underbar vinst!

 23. Sara Li Lindqvist says:

  Jag bär nästan aldrig smycken eftersom jag inte brukar känna mig bekväm med dem “vanliga” man köper i butik. Undantaget är ett jättefint armband min syster gett mig. Med det fanns en tanke bakom som passar mig. Hade dock önskat mig ett matchande halsband till. Har letat sedan min son föddes i januari eftersom jag önskar något som innehåller hans namn. Detta hade varit en underbar vinst

 24. Matilda says:

  Jag har en bonustjej på sju år, och jag har haft äran att få vara i hennes liv i sex år nu. Vi har dock haft rätt tufft och kämpigt de senaste två åren, hon och jag, med bråk varje dag, något som krossar mitt hjärta… och jag har inte riktigt kunnat visa hur mycket hon faktiskt betyder för mig och hur mycket jag älskar henne. Ett halsband med hennes namn (och lillebrors bredvid!) är en liten pyttesak i det stora hela, men jag tror att det skulle betyda så mycket för henne om jag kan visa att hon alltid är med mig, även de veckor hon inte är hos oss ♥

 25. Isabelle says:

  Jag har länge velat köpa ett namnsmycke men funderat och tvekat eftersom jag inte trodde det fanns någon som man kunde komplettera med. Därför blev jag så glad när det stod att hon hjälper till om familjen växer med fler älsklingar ☺️ Åh vad jag håller tummarna!

 26. Elsa says:

  Jag skulle vilka ge ett halsband till min storasyster. De har precis flyttat från Stockholm till Dalarna. Vi har alltid varit tajta och jag och mina två barn saknar dom varje dag. Hon har en dotter som är 2 år, mellan henne och min dotter skiljer det bara två månader. De hade varit som syskon fram till nu. Jag önskar jag kunde ge min syster ett halsband med hennes dottersnamn samt mina två barns namn på. Vi hänger ju liksom ihop! För alltid ?❤️

 27. Cecilia Backlund says:

  Jag skulle jättegärna vilja ha ett namnsmycke med mina barns namn och sen ett hänge med ”morfar” på. Min pappa gick hastigt och helg oväntat bort i april endast 62 år gammal. Med ett namnsmycke med både barnens och morfars namn så skulle det betyda att barnen (och jag) alltid bär morfar med sig <3

 28. Pauline says:

  Min fina mormor Inger dog i september. Mamma, mormor och jag var treenigheten som höll ihop vått och torrt. Mormor var som en extra förälder för mig. Hon låg på sjukhus de sista tre åren i hennes liv innan hon dog i en stroke. Vi firade alltid jul med henne och nu är det första julen utan henne. Jag bär henne alltid med mig i varenda händelse i mitt liv, och det vore så oerhört fint att få kunna ha hennes namn som ett smycke, med mig fysiskt hela tiden.

 29. Nicoletta Fota says:

  Hej! För att vi i förra veckan, 22november fick vårt tredje efterlängtade mirakel! Somvo har kämpat och längtat!:) håller tummarna:)

 30. Jessica says:

  Skulle gärna vilja vinna ett namnsmycke till min älskade mamma, som alltid tänker på andra före sig själv. Nu har hon tre barnbarn fått och att få bära hennes tre små hjärtan nära sig varje dag, tror jag hade betytt mycket för henne ??

 31. Matilda says:

  När de finaste man har inte alltid finns hos mig, skulle jag vilja bära deras namn runt min hals. Att nudda deras namn för att känna känslan av att de är nära?

 32. jagoda says:

  Så rolig tävling !! ? fina smycken ?? min motivering är väldigt enkel – då jag jobbar på sjukhus och inte får lov att bära smycken hade det varit kul att beställa någonting nytt som man kan ha t.ex när man är ute ???❤️

 33. Tuva says:

  Vilken rolig och härlig tävling! ?
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling och få äran ett bära upp ett av dessa fantastiskt vackra smycken.
  Nu i maj 2017 lämnade min största hjärtevän jordelivet under drastiska omständigheter. Det tog inte ens 24 timmar innan han somnade in i min famn. Jag är väl bekant med sorg, ångest och smärta sen långt tidigare men just denna hjärtesorgen är av annorlunda och skarpare karaktär. Det går inte en sekund utan att varje cell i min kropp vrålar av saknad och viljan att ha honom nära. Inte ett enda andetag fulländas utan att skälva av vetskapen om att han inte längre är med mig. Att han aldrig mer kommer att välkomna mig när jag kommer hem, att han aldrig mer kommer att trösta mig i de stunder kroppen ger upp av utmattning, att han aldrig mer kommer att sova tätt intill mig, att hans fördomsfria och kärleksfulla blick aldrig mer kommer att möta min, att han aldrig mer kommer att gå vid min sida, att vi aldrig mer kommer att få fylla på minnesbanken med nya erfarenheter och upplevelser. Någonsin.
  Vetskapen om att jag aldrig mer kommer att få uppleva dessa tillfällen med min allra käraste hjärtevän pulvriserar de klirrande skärvorna av mitt hjärta lite mer för varje sekund som tickar förbi. Det skulle vara så himla fint att få bära hans namn med mig och på så sätt få bära med mig en hyllning och en liten bit av den fantastiska individ som jag förlorat. Det skulle vara så himla fint och tacksamt att få bära en en så vacker och ständig påminnelse om att han alltid är med mig vart jag än befinner mig.?
  Hoppas att ni får en fantastiskt helg, stor kram?

 34. Sara Lövström says:

  Hör min bitterhet: “Jag får väl köpa ett till mig själv då!”?
  Jag har sedan min äldsta dotter föddes önskat mig ett namnhalsband av min sambo-barnens pappa. Nu fyller äldsta snart 4år, och har även hunnit få en lillasyster, men inget namnsmycke har jag fått än?
  Eller föresten, jag ger han presentkortet (om jag vinner) i julklapp så han själv får tummen ur?

 35. Viktoria says:

  Pga mitt jobb kan jag aldrig använda ringar eller armband och äger tyvärr inget fint halsband. Så ett halsband med barnens och mannens namn på vore underbart! En perfekt julklapp till mig!

 36. Ellen says:

  Härlig tävling!
  Jag skulle vilja vinna för att få bära min son och mans namn runt min hals. De viktigaste i livet är för mig min familj och jag vill bära mina kärlekar med mig vart jag än går <3
  Hoppas du och din fina familj får en mysig jul! KRAM

 37. Lina says:

  Vad ger man sitt mellanbarn som allt och lite till vad gäller leksaker har?
  Men som tvivlar på mammas kärlek och tycker hon får dela min tid och uppmärksamhet alldeles för mycket…
  Jo, något hon alltid bär med sig och där “jag älskar dig” alltid är frågans konstanta svar
  Hon kommer aldrig mer tvivla på min kärlek med detta smycket!

 38. Linn says:

  Jag skulle vilja vinna ett namnhalsband, där jag kan ha min familjs initialer. En familj är en gåva som varar förevigt, det skulle jag vilja bli påmind om varje dag, tack vare halsbandet. ?

 39. Linn says:

  Jag skulle vilja vinna ett namnhalsband, där jag kan ha min familjs initialer. En familj är en gåva som varar förevigt, det skulle jag vilja bli påmind om varje dag, tack vare halsbandet.

 40. Åsa says:

  Jag skulle vilja vinna för att alltid kunna ha mina älsklingar nära hjärtat även i form av smycke. Min fina sambo, min underbara bonusdotter och vår 4 månaders lillasyster. Finaste stjärnfamiljen och jag älskar dom alla precis lika mycket ❤

 41. Pernilla says:

  Åh, jag har hur länge som helst velat unna mig själv ett namnsmycke innehållande min familjs namn! Så jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta! ??

 42. Jess says:

  Hej Ditte! Rolig tävling! Skulle bli en väldigt fin julklapp till mig själv. Är gravid med vårt andra barn. Just nu i mitten av graviditeten. Har just börjar njuta lite smått, då första delen inneburit tuffa beslut och många tester för att slutligen komma fram till att alla barn är välkomna barn! Försöker omfamna varje dag, och försöker se framtiden som utvecklande istället för prövande. Längtar efter vår lilla tjej i magen ♥️ Kram på dig!

 43. Linnea says:

  Nu till jul vill man ju vara fin, därför behöver jag påfyllning till mitt skrin. Tänk en sådan lycka, att med ett namnhalsband min hals få smycka. Passar till både vardag och fest, ingraverat med dom jag älskar mest 🙂

 44. Stina says:

  Att bära mitt stora hjärta och mina två små hjärtan nära mitt hjärta, nära, fast vi inte är tillsammans dygnet runt.

 45. Sanna says:

  Skulle gärna vilja bära med mig min dotters namn på ett av smyckena, hon är min solstråle! Och när hon får ett syskon även komplettera med det namnet❤️

 46. Sofia says:

  Jag har länge varit på jakt efter ett fint halsband för att kunna böra med mig mina barn och min sambo vart jag än går. Men jag har inte hittat något som jag tyckte var fint fören nu. Det skulle betyda massor för mig att få vinna detta halsband.

 47. Caroline says:

  skulle så gärna vilja ha ett smycke med familjen namn på. Är så tacksam över mina barn och sambo, klart jag vill “bära med” mig dem under dagen ?

 48. Nathalie W says:

  Jag såg på Tio hos Malou igår och tårarna sprutade ut, alla dessa stackars föräldrar som inte får assistans till sina sjuka barn och jag klagar över att jag inte får sova ordentligt på nätterna för min FRISKA 2 åring vill ha flaska.
  Vi behöver aldrig väckas mitt i natten av att ett larm går för dom har slutat andas eller ständigt behöva vara livrädd för minsta förkylning etc.
  Igår skrev jag till man följande efter jag sett inslaget.
  ”Varför är det så svårt att vara tacksam för saker vi tar för givet?
  Vi borde vakna varje morgon och vara tacksamma för att vi är friska, har friska barn, ett fint hem, kläder, mat och fira livet varje dag. Hylla att vi faktiskt kommit ut tillsammans ur de 3 svåraste åren vi troligen kommer gå igenom. Vi tillsammans med kärlek, vann över alla tårar, panik och ångest. ”
  Vi lovande varandra att vara tacksamma och att fira livet varje dag ♥️
  Jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort, hade använt det till ett halsband med en bricka för varje barn, min man och en stjärna för alla mina stjärnor som vandrat över till andra sidan. En ständig påminnelse runt min hals, att alltid vara tacksam för vad livet gett mig och att kärlek övervinner allt ♥️

 49. Nathalie W says:

  Jag såg på Tio hos Malou igår och tårarna sprutade ut, alla dessa stackars föräldrar som inte får assistans till sina sjuka barn och jag klagar över att jag inte får sova ordentligt på nätterna för min FRISKA 2 åring vill ha flaska.
  Vi behöver aldrig väckas mitt i natten av att ett larm går för dom har slutat andas eller ständigt behöva vara livrädd för minsta förkylning etc.
  Igår skrev jag till man följande efter jag sett inslaget.
  ”Varför är det så svårt att vara tacksam för saker vi tar för givet?
  Vi borde vakna varje morgon och vara tacksamma för att vi är friska, har friska barn, ett fint hem, kläder, mat och fira livet varje dag. Hylla att vi faktiskt kommit ut tillsammans ur de 3 svåraste åren vi troligen kommer gå igenom. Vi tillsammans med kärlek, vann över alla tårar, panik och ångest. ”
  Vi lovande varandra att vara tacksamma och att fira livet varje dag
  Jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort, hade använt det till ett halsband med en bricka för varje barn, min man och en stjärna för alla mina stjärnor som vandrat över till andra sidan. En ständig påminnelse runt min hals, att alltid vara tacksam för vad livet gett mig och att kärlek övervinner allt ♥️

 50. Bella says:

  Detta hade varit en helt underbar julklapp till mig själv efter en väldigt jobbig start på denna vinter. För 2 veckor sen kom vårt andra barn till världen men det har inte varit det lättaste starten för oss med först akut operation för mig och sedan inlagda för RS. Och allt detta med en ledsen 18 månaders tjej hemma som såklart saknar mamma. Så detta hade helt klart piggat upp tillvaron väldigt mycket för denna utmattade mamma:)och vad är finare en ett smycke så jag alltid kan ha alla mina hjärtan nära nära 🙂 hoppas på vinst brukar aldrig vinna men snart borde turen vända ??

 51. Klara says:

  En jämngamal, väldigt nära kompis till mig gick bort i en olycka en månad innan vi skulle ta studenten och “börja leva livet” – som vi sa och hade längtat efter så länge. När jag väl stod där själv kände jag skuld i att jag fick ta studenten och ha kul när inte han fick det. Men bestämde mig där och då att jag istället skulle leva livet åt honom, Jag skulle leva för oss båda. Därför hade det varit helt fantastisk att ha ett riktigt fint halsband som jag alltid kan bära med mig nära hjärtat, som en symbol för honom.

 52. Cassandra says:

  Vill såklart vara med och tävla, jag skulle så gärna vilja ha ett betydelsefullt halsband som man kan bära varje dag!

 53. Elin says:

  Jag har länge tittat på namnarmbanden på Amandas sida. Jag skulle vilja ge armbandet i julklapp till min farmor. Farmor börjar bli gammal och få svårt att vara med på alla aktiviteter, men oss barnbarn visar hon alltid sin största uppskattning till, trots ständig värk. Jag skulle vilja visa uppskattning tillbaka till min farmor genom ett armband med en coin för varje barnbarn. Det skulle hon kunna leva på länge.

 54. Sarah says:

  Jag vill tävla för min lillasyster, hon är min största förebild. Hon har kämpat med sorgen efter att hennes första pojkvän, sambo gick bort endast 24 år gamal. Idag är hon tillsammans med en helt fantastikkille som kämpar mot sin cancertumör i huvudet som gör att han tyvärr inte kommer få leva ett så långt liv. Hennes högsta önskan i livet är att få bli gravid men oddsen är tyvärr inte på hennes sida. Hon lever i en storm men finns alltid för mig och min son. Hon är fantastisk och är mer än värld ett personligt smycke efter hennes önskemål.

 55. Elin says:

  Åh blev så glad att det var just dessa smycken som var med i tävlingen då jag länge har velat köpa ett sånt halsband och alltid kunna bära med mig min familj!? Nu har vi precis fått en till liten dotter och i och med det inte kunnat prioritera att köpa ett halsband när det är så mycket annat som behöver köpas till henne. Skulle därför bli så glad att få vinna ett halsband i julklapp till mig själv.

 56. Anna says:

  Jag vill ha ett smycke med min dotters namn på. Jag förlorade alla mina smycken i lägenhetsinbrott en månad sen och jag bestämde att jag vill inte ha massa nya smycken. Vi framtiden behöver jag bara några som verkligen betyder mycket för mig och som jag kan ha med mig hela tiden.

 57. Cassandra Henriksson says:

  Har för 3 månader sedan fått min förstfödde och att få ha både honom, och min sambos namn runt min hals, nära mig hela tiden, hade varit så himla fint. De två människorna har kommit att bli hela mitt liv, och hade någon – på grund av att de ser namnen hängande runt min hals – frågat vem just Julian & Fredrik är: då hade jag med stolthelt förklarat.

 58. Ida says:

  Att alltid fä bära med mig det finaste jag har i form av ett armband vore fantastiskt. Det här är ett smycke som jag med stolthet skulle bära varje dag och alltid ha mina käraste skatter nära mig.

 59. Elin says:

  Jag skulle önska ett halsband med mina älskade bröders namn på! Min äldre bror lever idag ett liv jag skulle göra allt för att förändra om jag kunde, medan min lilla bror är ute på sitt livs äventyr i Australien och jag längtar ihjäl mig! Båda är alltså ganska långt borta men ändå alltid i mitt hjärta❤️ Att låta mina älskade bröder smycka min hals skulle göra mig stolt!

  • Emma Johansson says:

   Jag fick bära mitt barn under mitt hjärta i mer än nio månader. Jag förstod aldrig hetsen till att slippa bära, även om jag längtade efter dig varje dag. Jag bär dig nu ofta. Nära, nära. Det bästa jag vet. Et vore en ära att få fortsätta bära dig nära, nära mitt hjärta i evighet!

 60. Amanda Johansson says:

  Åh så fina smycken! ? Jag önskar så jag vann ett halsband med min sons namn på med ett litet hjärta bredvid. Mycket operationer och läkarbesök runt om i Sverige för mig, så skulle vara så skönt att kunna bära med mig min skatt när jag måste lämna honom hemma och mammahjärtat går i tusen bitar ❤ Så fint och personligt så det här skulle verkligen bli en perfekt julklapp till mig själv!

 61. Daisy says:

  Skulle vilja ha namnhalsbandet drömfångare med mina söners namn. Varför? För att jag har svårt att prioritera mig själv både med klädsel, smycken och egentid sedan jag blev förälder. Alla pengar och allt fokus ligger på barnen men detta smycke skulle bli mitt-bara mitt.

 62. Fanny says:

  Att alltid få bära med sin älskade både inombords i hjärtat och runt halsen för att visa alla jag träffar skulle vara så betydelsefullt!
  Skulle bli en uppskattad julklapp till mig själv! Hoppas på att vinna ✊??

 63. Emelie says:

  Åh, vilken drömtävling! Vi väntar vårt första barn, en liten tjej, till Lucia och jag har länge letat efter ett passande smycke att ge min sambo som nybliven pappa, men haft svårt att hitta något som passar. Smyckena från namnsmycken är så underbart personliga och det vore verkligen ett smycke för livet att få ge till honom, som givit mig livets största gåva.

 64. Sarah och Markus says:

  För snart 5 år sen förlovade jag mig med min stora kärlek men vi hittade aldrig våra WOWringer utan köpte så länge ringar…. åren går… min sambos ring flyger av mer en den sitter kvar då han tog en förstor strl. Min ring är för liten efter en graviditet. Efter att ha spanat runt på Amandas sida hitta jag helt fantasiska personliga ringar som är WOW. Om vi vinner presentkortet är det startskottet till våra nya ringar.

 65. Olivia kalenius says:

  Så fina smycken och jag skulle bli lycklig om jag vann ett halsband. På halsbandet skulle min älskade sons och mans namn stå, De fyller mitt hjärta med kärlek och glädje varje dag och jag vill bära deras namn nära mitt hjärta.
  Tack för du delar med dig av ditt liv, du verkar vara en väldigt fin och varm människa!
  Kramar Olivia

 66. Therese says:

  Jag vill vinna för att kunna ge min kompis och kollega en fin present. Vi har bara känt varandra i några månader men har verkligen funnit varandra. För henne kan jag berätta allt och vi stöttar varandra i vårt och torrt. Hon går just nu igenom en separation, har en hund som fått opererat bort en tumör allmänt jobbigt helt enkelt. Hon skulle behöva lite uppmuntran och detta skulle vara mitt sätt att visa uppskattning för att hon alltid finns där för mig.

 67. Emma Johansson says:

  Jag fick bära mitt barn under mitt hjärta i mer än nio månader. Jag förstod aldrig hetsen till att slippa bära, även om jag längtade efter dig varje dag. Jag bär dig nu ofta. Nära, nära. Det bästa jag vet. Et vore en ära att få fortsätta bära dig nära, nära mitt hjärta i evighet!

 68. Michaela says:

  Hej Ditte! Först och främst tack för en superhärlig, ärlig och kärleksfull blogg❤️ Wow vilken inspiration du är! Om jag fick önska så skulle jag vilja vinna detta fina halsband så jag alltid kan ha mina fina killar med mig varje dag. Min man och min lilla William 15 månader. Det blir lixom en liten julklapp till oss alla på något fint sätt och som du också som mamma vet så är ens barn och ens man det vackraste man kan ha i livet och inget man någonsin tar förgivet❤️ Allt gott till dig och din starka, vackra familj! Önskar er en fantastiskt första advent och jul! Kram från Michaela

 69. Grethe says:

  Om jag skulle vinna skulle jag köpa den fantastiska Monte Carlo ringen som jag länge velat ha. Jag tycker att jag är värd något riktigt fint för att hedra mig själv som person och för min insats som ensam mamma till mina 3 gossar!l Kärleken har drivit mig framåt och varit min kraft och styrka! Det är det första ordet som skulle stansas in i ringen. ❤️

 70. Natalie Larsson says:

  Jag skulle jätte gärna vela vinna för att kunna ha min man och min sons namn runt mig hals hela tiden. Min som föddes med en ”missbildning” på foten och jag var så ledsen och min man fanns där hela tiden oavsett vad. Jag vet att detta bara är en ” liten” sak men för mig som nyförlöst var det en jätte stor sak o mammahjärtat gick i tusen bitar.

 71. Louise says:

  Om jag vann detta skulle jag ge bort ett halsband till min mamma. Som är världens bästa och som är en mamma som har kämpat mycket hela vårt liv eftersom vi har en sjuk pappa. Henne skulle jag detta till med all min kärlek ❤️

  • Pamela Fernandez says:

   Jag vill vinna för att jag vill ha ett sånt till min mamma med alla hennes barnbarns initialer (6) och ge bort som julklapp. saken är att jag ska till Chile och träffa mamma efter 4 år! Jag åker den 20 dec och ska fira jul och ny år hos dem. 1999 var sista gången jag firade jul med dem. Min dotter Emelie 13 har aldrig firat jul med mormor och morfar och fast deras julklapp är att jag och mina 2 barn kommer, hade ett sånt halsband eller armband varit heeeelt underbar! GOD FÖRSTA ADVENT >3

 72. Lina says:

  Åh! Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Har tappat mitt fina armband med barnens och min mans namn nyligen ?Så ledsen för jag älskade känslan av att bära min familj med mig varje dag… ??

 73. Anette says:

  Mina barn är för små för att kunna köpa någon julklapp/present till mig. Vi lever ensamma så det finns ingen pappa som kan hjälpa till. Önskar så att barnen själva får välja något och ge till mig. Helt underbara smycken ? Tack för din trevliga blogg!

 74. Gabriella says:

  Jag har alltid fallit för personliga smycken som är vackra i sin enkelhet – ett smycke som är lika fint till tishan som till partyklänningen! Kan inte tänka mig något finare än att få ha mina söners bokstav runt halsen ?

 75. Lisen Gellerstedt says:

  Jag fyller år imorgon! Skulle vara så härligt att få vinna detta smycke. Jag skulle gärna vilja ha något som representerar min son. För det är faktiskt det bästa med att fylla år. Att fira ett ytterligare år som mamma ♥️

 76. Therese says:

  Om jag vann skulle jag vilka ge min älskade starka syster ett halsband med alla hennes barns namn på. Hon är en riktig krigare och ställer sig alltid rakryggad upp efter varje motgång. Hennes barns pappa är alkholist ( de är separerade) så hon är både mamma och pappa varje dag åt mina fina syskonbarn. Livet är hårt men min storasyster är fanimig hårdare ändå.

 77. I.F says:

  Om jag vann hade jag skrivit mamma på mitt då min mormor gick bort hastigt i cancer och detta har bidragit till en mycket stor depression för min mamma. Jag hade sedan gett presenten till mamma för hon säger att hon vill kunna bära med sin mamma överallt och då är detta perfekt. Snälla hjälp mig att se mer lycka i mammas ögon igen, och hag vet att detta är ett perfekt sätt att göra det på! Skulle bli så sjukt glad och tacksam om jag vann, mamma är verkligen värt detta efter allt hon gått genom men trots det kämpar varje dag med sin vardagsliv med jobb barn och barnbarn!

 78. Johanna Hedström says:

  Efter att ha tagit mig igenom två sängliggandes graviditeter pga cervixinsufficiens skulle jag vilja ge mig själv en ring med graveringen future is Female. Detta för att påminna mig själv om vad jag tagit mig igenom men också för att hedra alla kvinnor och mammor som kämpar på var och en med sitt ❤️

 79. Pamela Fernandez says:

  Jag vill vinna för att jag vill ha ett sånt till min mamma med alla hennes barnbarns initialer (6) och ge bort som julklapp. saken är att jag ska till Chile och träffa mamma efter 4 år! Jag åker den 20 dec och ska fira jul och ny år hos dem. 1999 var sista gången jag firade jul med dem. Min dotter Emelie 13 har aldrig firat jul med mormor och morfar och fast deras julklapp är att jag och mina 2 barn kommer, hade ett sånt halsband eller armband varit heeeelt underbar! GOD FÖRSTA ADVENT >3

 80. M.K says:

  När jag vinner då är det inte bara jag som vinner. Eftersom det kommer bli min mors present. Hon förtjänar få något fint efter ett tufft år och nu bor hon många mil från oss så vi inte ses lika mycket.

 81. Nathalie Kallus says:

  Både jag och min man studerar och har två barn, som pengar är inte direkt något vi har i överflöd. Nu när julen närmar sig så blir det extra påtagligt! Hade jag vunnit skulle jag vilja köpa julklappar till min lillasyster och min mamma ❤️.

 82. Isabella Bolsöy says:

  För att de personerna jag älskar mest vill jag ha närmast hjärtat. Alltid ❣️

 83. Maria says:

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna. Skulle vilja ge ett till min mamma , hon är den finaste människan i mitt liv och ställer upp för mig och min familj vad det än gäller. Har svårt att återgälda henne för allt fint hon gör, men de skulle vara då fint att verkligen få skämma bort henne. Ett smycke som hon kunde bära med sig alltid, en påminnelse att hon är den bästa .

 84. Ulrika says:

  Jag skulle bära det själv och låta gravera in namnen på mina fina fyra vuxna barn. På så vis skulle de finnas nära trots att de flugit hemifrån allihop nu ❤️

 85. Sofia says:

  Har alltid velat ha ett namn smycke med mina barns namn, så det vore ju drömmen att få vinna ett sånt.. Att få ha deras namn nära hjärtat! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.