Julklappstips

I samarbete med Lindex så har jag samlat några väl utvalda favoriter från deras sida.

Här har jag och Duni på oss varsitt matchade nattlinne från kollektionen med Emma Von Brömssen där 10% av försäljningen går till WaterAid. Hur fint? Älskar sånt, när saker får ett större värde.

Så otroligt fint mönster och kvaliteten på tyget är magiskt. Så mjukt. Här hittar ni Dunis nattskjorta. Och här hittar ni min.

Och de här ur gulliga tofflorna!

Sen har vi två outfits som vi förmodligen kommer ha på oss på självaste Julafton. Dunis klänning (finns här) är i mjuk sammet med en vit liten spetskrage på och min är klänning (finns här) är i organza med volangdetaljer, heltäckande swiss dot-mönster och mjuk underklänning. LOVE it. Dessutom, hur gulligt diadem har Duni på sig? Finns här.

Till sist så vill jag tipsa om några saker som jag skulle bli väldigt glad över att få i julklapp.. jag är ju en mysgumma och går helst runt i morgonrock/mjukiskläder hela dagarna. Pyjamasen hittar ni här.

Underkläderna hittar ni här. BH & TROSOR. Och kimonon hittar ni här.

Puss Ditte

En kommentar om “Julklappstips

 1. Johanna says:

  Hej Ditte,

  Tycker att din blogg är så himla mysig och jag tycker att ni verkar vara en sån otroligt stark och sammansvetsad familj.
  Jag har en fråga angående Duni, som jag hoppas du inte tar på fel sätt. Jag är bara nyfiken på hur du ställer dig till att hon visas så mycket på Instagram? Jag tänker för framtiden, eftersom att hon kanske är för liten för att förstå nu?
  Du kanske har svarat på den här frågan tidigare då ber jag om ursäkt för tjat! 🙂

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.