Julstress?

3 dagar kvar till jul.. ingen stress och ingen hets i år. Inte alls faktiskt.. väldigt skön känsla. Vi målade om vardagsrummet och köket ( började i går och allt var klart idag ) Så skönt att äntligen få det gjort. Jag började ju själv för ett år sen typ.. men nu så, nu är det klart och alla väggar har fått samma färg. ?
På den ena väggen har en stooor tavla målad av Bobo fått komma upp. Det är helt otrolig! Så jäkla glad och tacksam över att han ville måla våran familj. Han han sån känsla och talang.
På baksidan står det såhär: fick gåshud när jag packade upp tavlan och läste för första gången. ??❤️ Så sant.


Ett nytt (eller ja, inte nytt men nytt för mig) sidobord har fått flytta in också och det passade perfekt där under tavlan.
I morgon ska sista julklappen inhandlas och sen ska vi köpa all julmat.. efter det åker vi och hämtar hem Jullis på Arlanda ?❤️ Saaaaaknar henne såååå mycket nu, efter en vecka ifrån varandra. ❤️ Men hon har haft det så bra hos sina bästisar. ??
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film med David.
Puss på er ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Julstress?

  1. Frida lindberg says:

    Man vill bara dra en filt över knäna och ligga i er soffa ? sån värme och myskänsla som når ut genom bilderna! Vi är mitt i flytt & renovering, så här är det fullständig julstress ?♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.