Älskade familj

Vi är en familj för att vi älskar varandra, vi hör inte mindre ihop för att vi alla inte delar gener med varandra. Vi delar livet och det är det som är att vara en familj enligt mig. Att få vara förälder av kärleksband och inte bara blodsband är bland det finaste man kan få vara. Sluta sätta dåliga etiketter på familjer som inte hör till det vanliga. Vad är ens vanligt nu för tiden? Och vem lägger sin tid och energi på att kritisera andra familjer?
En bild säger mer än tusen ord, för mig säger den här bilden ALLT. <3
 

391533_10151909115500054_1432835162_n

Puss Ditte

14 kommentarer om “Älskade familj

 1. Anna says:

  Så sant så kloka Ditte! ❤️ Att man är släkt via blodsband är inte alls det viktiga eller det som gör en till en familj. Det viktiga är ens relation, vad man gör och hur man är mot varandra… Ni är en fin och härlig familj! Så mycket kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Elin says:

  Helt rätt! 🙂 familj är något man är ändå, men bara för att jag är så nyfiken av mig, visst är Jouline ditt biologiska men inte Davids? Ni verkar så himla tighta och jag tänkte på att man aldrig ser dem på samma bild (kanske inte alls betyder något dock!) 🙂
  Ha det så fint!!

 3. Victoria says:

  Håller helt med. Är själv bonusmamma till två pojkar och har en dotter men vi är alla samma familj med samma viktiga band. Men förlåt om jag är nyfiken (började följa din blogg bara för ett tag sen) visst är era döttrar helsyskon? Dom är så himla fina båda två.

 4. Veronica.wahlen@kunskapsskolan.se Wahlén says:

  Eran familj har mer kärlek till varandra än många andra “riktiga” familjer!♡det sitter inte i blodet..

 5. Linda Langvik says:

  Fantastisk bild på fantastisk familj. <3
  Men hur hänger ni inte ihop biologiskt?
  Jag och min man har två barn ihop även om han, rent biologiskt, inte är far till vår äldsta. Vi tänker aldrig på det själva men ganska ofta tar omgivningen upp det i olika sammanhang och vi blir lika förvånade varje gång.
  När Vi väntade barn nummer två så fick min man flera gånger höra "hur känns det nu när du ska bli pappa på riktigt?" Min man svarade varje gång att han redan är pappa sedan innan men att det såklart ska bli fantastiskt med ett till. Då sas det "du kommer förstå skillnaden när du väl håller ditt barn i famnen!" Så himla jättekonstigt och rejält kränkande.
  Jag begriper inte alls varför folk hakar upp sig på biologin?
  Vi kallar våra barn för kärleksungar och tänker att det är vår kärlek som är vår grundsten. Största av allt är kärleken, så är det bara!!
  Ni är så fiiiiina!
  Kram från mig

 6. Anna says:

  Ni e så himla fina tillsammans och sånna underbara föräldrar, tänk om alla barn hade fått ha det så. Blodsband eller ej, respekt och massa kärlek till er, kram anna

 7. Felicia - says:

  Precis som du säger så spelar det ingen roll om en har blodsband eller ej, familj är familj. Har två bonusbarn & två “egna” töser & mina bonusbarn är precis som mina “egna” vi är en familj & det är det som är viktigast ❤️

 8. Emma says:

  Så sant! Min morfar är biologiskt sett inte min morfar. Men sen min mamma var tre så är det han som torkat hennes tårar och hjälpt henne i livet. Likaså när jag föddes, det är min morfar som stöttat och hjälpt mig och han är min morfar till 110%, oavsett blodsband. Min pappa dog när jag var bebis och nu när jag själv fått barn så är min mammas sambo hans morfar. En roll han mer än gärna tar.

 9. Hanna says:

  Ni är så fina! Men får man fråga hur ni inte har “blodsband” med varandra? Tycker era barn är så lika varandra, och även att flickorna har din mans hår men även lika dig. 🙂 men som sagt, en familj är en familj i vilket av fallen.. Är ju hur uppväxten varit som påverkar vem som är “pappa” eller “mamma” inte det biologiska.
  Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.