Kaffe, tårar och skor

Hej 🤍

Idag har vi varit i Sthlm hela dagen, började med ett möte hos cafe bar. Som vi samarbetar med när det kommer till kontorslösningar och kaffemaskiner, vilket gör att vi har ett väldigt bra och brett utbud när det kommer till kaffe på jobbet. 🦢☕️🧠

Jag har inte klarat av att titta på filmen som vi spelade in tillsammans med hjärnfonden efter att Della gick bort. Så när David visade den under mötet bröt jag ihop. Kunde inte kontrollera känslorna och tårarna sprutade. Gjorde obeskrivligt ont att höra hennes lilla röst. 😭💔 Saknar henne så otroligt mycket. Tacksam över att mötet var tillsammans med fina empatiska människor. ❤️

Kramades hejdå och åkte sen till stan för att äta lunch. Lämnade Nanette och David för att köpa rekvisita inför torsdagens filminspelning och fotografering. 🙏🏻
Hann förbi toteme och provade ett par skor jag vill ha. Dom var precis så sköna som jag trodde.

Innan vi åkte hem svängde vi förbi kamera doktorn och hämtade en väldigt gammal kamera som jag köpt av dom. ser fram i mot att använda den. 😍

Nu är jag trööööött. Ska vila lite innan det är dax att börja göra middag. Njuter av förgätmigej som izabella på euforica köpte till mig 🥺😍

I morgon ska ALLA val vara klara till huset. Måste bestämma mig för vilken braskamin vi ska ha. Velar fram och tillbaka. 🙄 Allt annat är klart (?) tror jag.

Kollat igenom gamla bilder ❤️ Det gör ont samtidigt som jag tycker det är skönt att göra det.

Puss Ditte

5 kommentarer om “Kaffe, tårar och skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.