Ditte Svanfeldt

Kaffekopp & tandläkaren

2020.02.12

Kategori: Blogg

Hej ❤️
I helgen släppte vi vår kaffekoppsvanfeldtscoffee och herregud vilken respons! För varje kopp skänker vi tillsammans med Olsson & Jensen 5 kr till Hjärnfonden ❣️

Poppi kopp heter den ?☕️ älskar!!! Ni hittar dem HÄR ❣️

I går bestämde vi oss för att ta sportlov lite tidigare.. så vi åkte till Akademibokhandeln och köpte lite böcker, Duni fick välja själv. ❤️ Jag hittade en jätte bra bok ”puck går till tandläkaren” tack vare er tips på instagram. Så den har vi läst många gånger nu.
Efter det fikade vi och sen hade jag en tid inbokad hos synsam för att kolla synen. Blir sååå trött i ögonen på kvällen.. och har i flera dagar gått och tänkt att jag typ är blind på ena ögat för när jag blundar med höger blir det jäääätttteee suddigt. Men egentligen var det vara att jag spänt mig så mycket och precis som jag trodde behöver jag glasögon. Mest när jag läser. Så jag köpte ett par snygga bågar, kommer inte förens om ca 2 veckor. Ska bli kul att visa er ?

Idag, onsdag. Ska vi till tandläkaren med Duni.. därav all förberedelse med böcker osv. Misstänker att hon inte kommer vilja öppna munnen och visa sina tänder för en främling.
Meeen vi tar det som de kommer. ❤️ Har mutat redan nu med att hon ska få glass och ett paket efter att vi varit hos tandläkaren.

Lite bättre väder i dag än i går så efter att vi varit där åker vi nog till 4h gården ??

Nu ska vi göra oss i ordning.
PUSS

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot