Kaffeprovning

Inlägget innehåller adlinks.

Vaknade riktigt tidigt i går, tog en dusch och gjorde frukost åt alla hjärtan innan de vaknade. David har utbildning måndagar, onsdagar och fredagar så jag njuter lite extra dagarna han är hemma på morgonen, det är mysigt att hinna ta en kaffe tillsamman innan barnen vaknar.

Sen åkte jag och lämnade Jullis och Duni, gick en promenad med Gösta och åkte sen till kontoret. Vi fick hermelins på besök, vi hade kaffeprovning, fikade, åt lunch och hängde. Så glad över det gänget! Nu har vi dessutom världens snyggaste kontor med bästa maskinparken. Längtar tills vi kan bjuda in er på kaffe!!!

Idag är det fredag, har längtat efter helgen faktiskt.. brukar inte vara den som är den. Men det ska bli skönt med helg.

Vill tipsa er om att lyssna på Therese Lindgrens bok “Vem bryr sig“, tycker inte längre att det är svårt att avstå från kött.. mjölk eller andra produkter som vi stoppar i oss på djurens bekostnad. Usch, går ont i hela mig. Så den här veckan har vi ätit helt vego och det känns bra, mer än bra. I går gjorde jag wook med tofu, soyasås med ingefära och lime, grönsaker och glasnudlar.

Vill tipsa er om den här nyheten! Jag ÄLSKAR västar och tycker inte man kan ha för många. Här är en ny favvo! FINNS HÄR

Hoppas ni får en finfin fredag.

Puss Ditte

En kommentar om “Kaffeprovning

  1. Johanna says:

    Du är fin Ditte🤎 så tacksam att du sprider om djuren, tror att många litar på dig.
    Ha en jättefin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.