Kalasbakis idag

God morgon, här hemma sover alla fortfarande.. Trötta efter kalasandet igår. Joulines två bästisar från Wien kom dessutom i går och stannar här tills på torsdag kväll, gissa om det var tre överlyckliga tjejer här hemma.. De hade lite svårt att somna i går kväll men tillslut blev det tyst inne på rummet Det var nog bra att vi efter att Della somnat åkte ut till farmor’s pool så tjejerna fick svalka av sig innan det var dax att göra kväller.. Vilken varm dag det var i går!!! Det blir nästan som en bastu här hemma med alla enorma fönster, trots att vi drar för alla för att inte solen ska gassa rakt in. Fast jag klagar dock inte, det är inte ofta det är så här fint väder i Sverige.
Idag har vi ett sjukhusbesök med Delli men innan det tänkte vi bada hela gänget, äta vattenmelon tills vi storknar och njuta av sommaren.
Hoppas ni får en fin dag ❤️
image image image image image image image

Puss Ditte

4 kommentarer om “Kalasbakis idag

 1. Petra says:

  Grattis i efterskott till fina Della.❤️ Hon ser ut att ha njutit på sitt kalas. Ser så lycklig ut. Du tar helt fantastiska bilder. Allt såg så mumsigt ut. Tårtan måste varit smarrig.

 2. Dalida says:

  Har aldrig kommenterat en blogg förut men jag tycker din blogg är helt fantastisk.
  All kärlek till dig och din familj och speciellt till er dotter Della. Ni verkar vara fantastiska föräldrar❤️. Gillar din konst och hoppas på mer krigarprinsessor. Fint budskap som behövs i dagens samhälle.

 3. Noelle says:

  Åh, vilken härlig tårta och fint kalas! Kan du inte ge oss recept och berätta hur du gjort allt gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.